Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ιδού η Ρόδος, ιδού και η πρώτη κούπα της χρονιάς

Κατάμεστο θα είναι τελικά το κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο για τον μεγάλο τελικό του Super Cup μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι όλα τα εισιτήρια έκαναν… φτερά, κάτι που σημαίνει ότι θα δημιουργηθεί το αδιαχώρητο. Το τζάμπολ του αγώνα θα δοθεί στις 21:00 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από την ΕΡΤ-3.

Sold out στο #supercup by #aegeanislands !

Ο ΕΣΑΚΕ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια για τον μεγάλο και τον μικρό τελικό του Super Cup by aegean islands εξαντλήθηκαν. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να μην προσεγγίσουν το κλειστό γήπεδο της Καλλιθέας Ρόδου χωρίς εισιτήριο. Δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας και σωματικός έλεγχος πριν την είσοδο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΕΣΑΚΕ (@esake.gr)

Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Ο Ολυμπιακός προβάλλει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί με τον ανανεωμένο Παναθηναϊκό όμως να διψάει για απαντήσεις.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας που είδε χθες την ομάδα του να ξεπερνάει εύκολα το εμπόδιο του Προμηθέα στον ημιτελικό δήλωσε για τον αποψινό τελικό: « «Είναι ένα παιχνίδι νωρίς στη χρονιά, καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη. Το καλό για εμάς είναι ότι παρότι παίξαμε πιο αργά, ο Παναθηναϊκός έπαιξε 21-22′ παραπάνω. Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι είναι μια καλή ομάδα, με ταλέντο. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι».

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ντέγιαν Ράντονιτς δήλωσε μετά την δύσκολη πρόκριση επί του Κολοσσού Ρόδου: «Ξεκινήσαμε άσχημα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Με εξαίρεση τα τελευταία δύο λεπτά στο πρώτο μέρος, δεν ήμασταν καλοί. Αμυντικά κάναμε αρκετά λάθη. Στην τελευταία περίοδο ήταν κλειστή, καταφέραμε να κερδίσουμε. Έχουμε όμως πολλά να βελτιώσουμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ