“Παίζουμε υπέροχα όλη τη σεζόν”

“Παίζουμε υπέροχα όλη τη σεζόν”

Ο Γιουπ Χάινκες στάθηκε στην τακτική που εφαρμόζει η ομάδα του και η προσήλωση που δείχνουν οι παίκτες του σε αυτή. Εκεί βρίσκει το κλειδί της επιτυχίας της φετινής Μπάγερν.

«Έχουμε παίξει υπέροχο ποδόσφαιρο όλη τη σεζόν. Έχουμε φανταστική ομάδα και όλοι οι παίκτες είναι εξαιρετικοί. Ήμαστε άτυχοι τις προηγούμενες δύο σεζόν και αυτό τους έκανε πιο πεινασμένος φέτος. Είμαστε τακτικά σε υψηλό επίπεδο, ενώ οι ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλη θέληση να τρέξουν και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο.»

«Θα έχουμε δύσκολα 90 λεπτά στην Ισπανία. Είναι σημαντικό να μείνουμε προσκολλημένοι στην τακτική μας, γι’ αυτό άλλωστε η ομάδα μου έχει ξεχωρίσει. Ο Μίλερ ήθελε να γίνει αλλαγή πριν το 4-0 αλλά το παιχνίδι παιζόταν, οπότε τον κράτησα μέσα», δήλωσε ο Χάινκες.

Ρόουρα: Πολύ δυνατή η Μπάγερν

Ο Τζόρντι Ρόουρα στάθηκε περισσότερο στη δυναμική που είχε η Μπάγερν και στο ότι η ομάδα του δεν δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ. Πιστεύει πάντως πως στη ρεβάνς θα τα δώσουν όλα οι παίκτες του για τη νίκη.

«Θα πρέπει να συγχαρώ τη Μπάγερν. Ήταν πολύ δυνατή. Έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση. Δεν παίξαμε τόσο άσχημα στο πρώτο ημίχρονο αλλά κατάφεραν να πετύχουν γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο και από εκεί και έπειτα ήταν δύσκολο για εμάς. Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Ξέρουμε ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για εμάς. Θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα στο δεύτερο παιχνίδι και να κερδίσουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», ανέφερε ο Ρόουρα.

 

ΠΗΓΗ:pamesports.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ