Πάμπλο Λάσο: Βγήκε από την εντατική – Πότε επιστρέφει στους πάγκους

Εκτός εντατικής βρίσκεται ο Πάμπλο Λάσο, ύστερα από το έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη το πρωί της Κυριακής (5/6).

Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (6/6) η Ρεάλ Μαδρίτης, η υγεία του προπονητή της παρουσιάζει βελτίωση και πλέον ο Λάσο βγήκε από την εντατική και μεταφέρθηκε σε άλλη πτέρυγα του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει η «Βασίλισσα», οι γιατροί θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την πορεία της υγείας του: «Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει πως η υγεία του Πάμπλο Λάσο παρουσιάζει βελτίωση και πως βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Σάνιτας Λα Μοραλέχα. Ο προπονητής μας μεταφέρθηκε σε διαφορετική πτέρυγα, όπου οι γιατροί θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας και την καρδιάς του”.

Η επιστροφή του

Την ίδια ώρα,  η έγκυρα «Marca» το μεσημέρι της Δευτέρας (6/6) αποκάλυψε πως ο Λάσο θα κάνει ένα διάλειμμα από τους πάγκους, δεδομένης και της κατάστασης της υγείας του και δεν θα επιστρέψει τουλάχιστον για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Ο έμπειρος τεχνικός θα παραμείνει στο νοσοκομείο και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθούν οι λόγοι του εμφράγματος, ενώ παράλληλα η διαδικασία αυτή ίσως επηρεάσει κάποιες καθημερινές του συνήθειες (όπως η οδήγηση από την οποία θα πρέπει να απέχει για μερικούς μήνες). Η απόφασή του ωστόσο να πάει έγκαιρα στο νοσοκομείο συνέβαλε τα μέγιστα στην αποφυγή επιπλοκών.

Στο νοσοκομείο

Ο Ισπανός προπονητής  ηγήθηκε κανονικά της ομάδας του το Σάββατο στη νίκη επί της Μπασκόνια στον δεύτερο αγώνα του ημιτελικού της Liga Endesa. Δεν έδειξε να έχει κάποιο πρόβλημα στη συνέντευξη Τύπου και ακολούθως πήγε σπίτι του. Ήταν νωρίς το πρωί της Κυριακής όταν άρχισε να αισθάνεται άσχημα και να έχει τα πρώτα συμπτώματα. Η απόφαση του να μεταβεί στο νοσοκομείο, όπως αποκάλυψαν οι γιατροί, ήταν αυτή που του έσωσε τελικά τη ζωή.

Στο διάστημα που ο Πάμπλο Λάσο θα μείνει μακριά από τον πάγκο της Ρεάλ, χρέη προπονητή θα αναλάβει ο βοηθός του, Τσους Ματέο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ