Το θρίλερ με Σκορδά και Λιάγκα – Το κρίσιμο ραντεβού με τη διοίκηση του ANT1

Σε διατήρηση του «Πρωινού» στη σημερινή του μορφή, με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά μαζί, επιμένει ο ΑΝΤ1, με «όπλο» την πρωτιά της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης.

Το «θρίλερ» σχετικά με το πώς θα διαμορφωθεί η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 την προσεχή σεζόν μπαίνει στην τελική και πιο κρίσιμη ευθεία. Τις τελευταίες εβδομάδες, στο τραπέζι έπεσαν σενάρια για «σπάσιμο» του τηλεοπτικού διδύμου στα δύο, με τον Γ. Λιάγκα να προηγείται με τα κοινωνικά θέματα και την επικαιρότητα και τη Φ. Σκορδά να ακολουθεί με δική της ομάδα και ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

Το σενάριο αυτό προήλθε από την πλευρά των παρουσιαστών, που επιθυμούν χωριστή πορεία στο μέλλον. Πηγές από το κανάλι, ωστόσο, τονίζουν ότι στόχος είναι το «Πρωινό» να παραμείνει με τους δύο παρουσιαστές μαζί.

Η πρωτιά της εκπομπής το τελευταίο τετράμηνο και οι ενδείξεις ότι το «Πρωινό» θα βγει πρώτο και στο σύνολο της σεζόν δίνουν επιπλέον επιχειρήματα στον ΑΝΤ1. Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται κρίσιμο ραντεβού με τη διοίκηση του σταθμού και τους Γ. Λιάγκα και Φ. Σκορδά ώστε να ληφθούν οριστικές αποφάσεις.

Πηγή: Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ