Όταν οι σημαίες “μονομαχούν”

 Του Κυριάκου Γεωργόπουλου Λίγο πριν ξεκινήσει το μεγάλο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη ο enikos έφτιαξε το δικό του ντέρμπι. Δύο εμβληματικές προσωπικότητες των δύο ομάδων, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και ο Θωμάς Μαύρος …διασταυρώνουν τα ξίφη τους και δίνουν τα προγνωστικά τους.

Συμφωνείτε με την άποψη ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί;

Π.Τ.: «Αναμφισβήτητα ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο. Θα αγωνιστεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, καθώς προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στην Τούμπα. Σε εκείνο το ματς έδειξε χαρακτήρα και αποφασιστικότητα που του έλειπαν στα προηγούμενα παιχνίδια. Πιστεύω ότι αν μπει στο γήπεδο όπως στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δε θα δυσκολευτεί να πάρει τη νίκη. Αν, όμως, οι παίκτες του πιστέψουν ότι πρόκειται για εύκολο ματς και παρουσιαστούν χαλαροί, θα έχουν προβλήματα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στα ντέρμπι όλα μπορούν να συμβούν».

Θ.Μ: «Στο ποδόσφαιρο δεν χωράνε προγνωστικά, όλα μπορούν να συμβούν και για αυτό είναι το πιο ωραίο άθλημα στον κόσμο», επεσήμανε ο Μαύρος και συμπλήρωσε: «Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα λόγω έδρας και γιατί βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Θεωρώ, όμως, ότι όλα είναι ανοιχτά. Αν η ΑΕΚ παίξει όπως πρέπει θα καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες θα πρέπει να αφήσουν εκτός αγωνιστικού χώρου τα οικονομικά προβλήματα και να προσηλωθούν στο παιχνίδι».

Η μάχη για τον τίτλο είναι υπόθεση ΟΣΦΠ-ΠΑΟ. Έχει κάποιος το προβάδισμα;

Π.Τ.: «Θεωρώ ότι πολλά θα κριθούν στο μεταξύ τους παιχνίδι. Σίγουρα, όμως, θα παίξει σημαντικό ρόλο και το ποιος θα είναι πιο σταθερός μέχρι το τέλος».

Θ.Μ.: «Ο Ολυμπιακός είναι σε καλύτερη κατάσταση αυτή την στιγμή από τον Παναθηναϊκό. Όλα, όμως, είναι ακόμη ρευστά. Εκτιμώ ότι θα γίνει μεγάλη μέχρι το τέλος».    

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ