Ομπράντοβιτς: Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλά χέρια

Ομπράντοβιτς: Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλά χέρια

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε υπερήφανος που τα παιδιά του έζησαν και παρακολούθησαν την βραδιά αποθέωσης του από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και από όλο τον σύλλογο.

Ο «Ζοτς» ήταν συγκινημένος από τις βραβεύσεις από την οικογένεια Γιαννακόπουλου και από την υποδοχή από τους φίλους των «πρασίνων», αλλά απογοητευμένος από την εμφάνιση και την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του. Σε ερώτηση εάν θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, απάντησε με… ντρίπλα: «Όπως είδατε ο Παναθηναϊκός έχει έναν εξαιρετικό κόουτς και είναι σε καλά χέρια».

«Πρώτα από  όλα  συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, γιατί έπαιξε πολύ καλά και μας νίκησε εύκολα», ήταν τα πρώτα λόγια του Ομπράντοβιτς, ο οποίος εξήγησε: «Προσπαθήσαμε να προετοιμάσουμε το ματς, γιατί ήταν πολύ σημαντικό για μας, αλλά εκτός από την αρχή του αγώνα παίξαμε πολύ άσχημα. Δεν μπορέσαμε να βρούμε λύσεις στο μις ματς επιθετικά, δεν ήμασταν καλοί αμυντικά και ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα». «Μετά από αυτό το ματς ήμαστε σε πολύ δύσκολη θέση στο γκρουπ και μόνο με… θαύμα θα προκριθούμε στο Τοπ 8», τόνισε ο «Ζοτς». «Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση».

«Όπως είπα στο ημίχρονο η νύχτα ήταν πολύ δύσκολη για μένα», σχολίασε για την τιμητική βραδιά που ετοίμασαν για εκείνον η διοίκηση και ο κόσμος του Παναθηναϊκού. και επισήμανε: «Πραγματικά είναι πολύ σκληρό να έρχομαι ως αντίπαλος. Από την αρχή της χρονιάς είχα πει ότι δεν ήθελα να βρεθώ σε αυτή την δύσκολη κατάσταση, αλλά έτσι είναι η ζωή. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για όσα ετοίμασαν. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου έδειξε πόσο με αγαπάει. Ευχαριστώ, επίσης, όλους και φυσικά τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Όπως είπα και στο ημίχρονο, πάντα θα έχω στην καρδιά και θα αγαπώ τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Όσοι με γνωρίζουν όμως ξέρουν ότι προσπάθησα για την νίκη της ομάδας μου μέχρι το τέλος».

«Με απογοήτευσε η αντίδραση των παικτών», εξομολογήθηκε ο Ομπράντοβιτς. «Πάντα έχουμε διαφορετικό τρόπο να χάνουμε τα παιχνίδια. Και ο αποψινός ήταν ο χειρότερος τρόπος». «Ευχαριστώ όλους και εύχομαι τα καλύτερα στον Παναθηναϊκό και ειδικά στον Φραγκίσκο Αλβέρτη, που άρχισε ως κόουτς, να συνεχίσει να δουλεύει και να δίνει ότι έχει μέσα του», σημείωσε ο «Ζοτς».

«Ήταν ένα σπέσιαλ παιχνίδι, όχι αγώνας τίτλου», παρατήρησε, επίσης, ο Ομπράντοβιτς. «Εάν νικούσαμε θα είχαμε ευκαιρία να διεκδικήσουμε την δεύτερη θέση του ομίλου, αλλά η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο ήταν απογοητευτική. Εάν έχεις στόχο μπροστά σου, πρέπει να καταλαβαίνεις ποιος είναι οι στόχος. Βλέποντας τους παίκτες να παίζουν έτσι δεν αισθάνομαι απλά άσχημα, αλλά κάτι παραπάνω».

«Είναι προφανές ότι η αποψινή βραδιά είναι ισάξια και καλύτερη από εκείνη της κατάκτησης ενός τίτλου», υπογράμμισε ο «Ζοτς». «Όχι μόνο απόψε, αλλά και το πρωί ήρθαν οπαδοί στην προπόνηση. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική απόψε και πρέπει οι φίλοι του Παναθηναϊκού να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ομάδα και τον Αλβέρτη. Αξίζει εκεί που είναι και μπορεί η ομάδα να συνεχίσει να κατακτά τίτλους. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως σκέφτονται οι φίλοι Παναθηναϊκού όπως και η οικογένεια Γιαννακόπουλου».  «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν να προετοιμάσω τον εαυτό μου για την αποψινή βραδιά», εξομολογήθηκε ο Ομπράντοβιτς.

«Όπως είδατε ο Παναθηναϊκός έχει έναν εξαιρετικό προπονητή», απάντησε ο Ομπράντοβιτς σε ερώτηση εάν σκέφτεται να επιστρέψει στους «πράσινους». «Ο Αλβέρτης είναι από τους πιο μεγάλους παίκτες στην ιστορία του Παναθηναϊκού και του εύχομαι τα καλύτερα».

Για την εμφάνιση της ομάδας του ο κόουτς της Φενέρ ήταν για μια ακόμη φορά επικριτικός: «Ήταν σαν να ήρθαμε να παίξουμε φιλικό αγώνα. Μήπως πρέπει να έρθουμε ξανά για πραγματικό παιχνίδι; Είπα στους παίκτες μου ότι την ατμόσφαιρα θα την χειριστώ εγώ, εσείς συγκεντρωθείτε και παίξτε μπάσκετ. Εάν οι παίκτες ισχυριστούν ότι τους επηρέασε η ατμόσφαιρα, θα είναι δικαιολογία».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ