Ολυμπιακός-Άντερλεχτ με τα μάτια του Αλέφαντου

Ολυμπιακός-Άντερλεχτ με τα μάτια του Αλέφαντου 

Τρομερός Αλέφαντος για την πρόκριση του Ολυμπιακού! Ποιος παίκτης τον “τρέλανε” και γιατί βογκούσε το γήπεδο; Κράζει Μίτσελ-Σάμαρη, αποθεώνει Σαβιόλα-Βάις.

«Εγώ έχω πολλές ενστάσεις για το ματς του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ. Δεν στέκομαι μόνο στο αποτέλεσμα, αλλά στο ματς που το έζησα από μέσα, κρύωναν οι άλλοι, εγώ δεν κρύωνα, αλλά έσπασαν οι καρδιές μας.

Δεν μπορεί να είναι αναπληρωματικός ο Τσόρι και ο Βάις. Αυτό το είχα πει και πριν από το ματς.

Είδαμε μαγικά πράγματα στο γήπεδο. Τρία πέναλτι εις βάρος τους σφύριξε και τρεις αποβολές. Μαγικά πράγματα, πρωτάκουστα. Ήταν όμως πέναλτι και τα τρία.

Στο α΄ ημίχρονο ο Ολυμπιακός έκανε μόνο ένα φάουλ! Σαν κυρίες έπαιζαν.

Ακόμα και με 10 παίκτες η Άντερλεχτ, και με 9 παίκτες, καρδιοχτυπούσαμε μη μας κάνουν τη ζημιά και μας πετάξουν έξω.

Αναρχία σε πολλές στιγμές, φάγαμε το γκολ από κόρνερ και απουσιάζανε κι οι δύο σέντερ μπακ μας! Από πάνω ήμουν και τα είδα, έτρεχαν να προλάβουν ο Σαλίνο, ο Χολέμπας και ο Φουστέρ!

Ο Σάμαρης ήταν τραγικός. Λίγο έλειψε να μας στοιχίσει ένα μεγάλο λάθος του που του πήρανε την μπάλα, σ΄ εκείνο το σημείο δεν κάνεις τέτοια.

Ένας Σάμαρης που έπαιζε ανάμεσα στα σέντερ μπακ ένα ποδόσφαιρο παράλληλο. Χαφ είσαι, πού είναι τα ανεβάσματά σου, εγώ θέλω τους χαφ να κάνουν κίνηση προς τα εμπρός όχι παράλληλα.

Ο δε Μασάντο, δεν υπάρχει Μασάντο. Τα χαφ μας υστερούσαν πολύ. Είναι από τα χειρότερα χαφ που έχω δει τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό. Ενώ μπροστά και πίσω έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Έχει καλό υλικό ο Ολυμπιακός μπροστά και πίσω. Στα χαφ θέλει αλλαγή σκηνικού.

Ο Ρομπέρτο σε δύο περιπτώσεις μας έσωσε πάλι.

Ο Μίτσελ έχει μεγάλο άστρο. Πέρασε ισόβαθμος με την Μπενφίκα, με το ματς εδώ Ολυμπιακός- Μπενφίκα να είναι για πολλά γκολ υπέρ της Μπενφίκα, με τον Ρομπέρτο να κάνει το ματς της ζωής του και τελικά να νικάει ο Ολυμπιακός. Αυτό το ματς απέκλεισε την Μπενφίκα.

Τα λάθη του Μίτσελ δεν του στοίχισαν. Δεν μπορείς να αφήνεις έξω από την 11άδα τον Τσόρι και τον Βάις. Ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού ήταν ο Τσόρι με τον Αστέρα. Ο Βάις με την ταχύτητά του και τις μπούκες του σε κάνει άνω- κάτω, έλεγα για τον ΠΑΟΚ πρόσφατα ότι δεν έχει παίκτες να μπουκάρουν και να πάρουν πέναλτι, το είδατε πώς τα πήρε τα πέναλτι ο Βάις.

Αφού βάζεις τον Σαβιόλα και σου βγαίνει, αφού επιτέλους κάνει ένα ματς που να δικαιολογεί το μεγάλο του συμβόλαιο, αφού επιτέλους κάνει δύο γκολ, γιατί τον βγάζεις στο 60΄; Τρελή αλλαγή ήταν αυτή!

Δεν βγαίνει σε αυτό το ματς στο 60΄ παίκτης που σου έχει βάλει 2 γκολ και έχει πάρει τα πάνω του. Και αφήνεις τον Ολαϊτάν μέσα που ήταν ανύπαρκτος! Φάνηκε πολύ η απουσία του Μήτρογλου, σαν… φτερούγα ήταν ο Ολαϊτάν στην περιοχή. Δεν είναι σέντερ φορ ο Ολαϊτάν, στη Βέροια έπαιζε στα πλάγια.

Βογκούσαμε στο γήπεδο για να τελειώσει το ματς, αγκομάχησε ο Ολυμπιακός με μία Άντερλεχτ που δεν ήταν μεγάλη ομάδα, ήταν και αποκλεισμένη, έπαιζε και με 10 παίκτες και με 9 παίκτες.

Βογκούσαμε, καρδιοχτυπούσαμε, αυτοί με 10 και με 9 παίκτες, αλλά αισθανόμασταν κίνδυνο. Για να καθαρίσουμε το ματς έπρεπε να φτάσουμε στο τελευταίο λεπτό, να πάρουμε και τρίτο πέναλτι, να μείνουν αυτοί με 8 παίκτες και να κάτσει κάτω από τα γκολπόστ τους ως τερματοφύλακας ο επιθετικός του.

Δεν είναι ωραία εικόνα αυτή, τα λέω για να προβληματιστούν στον Ολυμπιακό, έτσι πρέπει να γίνει η κριτική κατά τη γνώμη μου. Τώρα θα πέσεις με μεγάλες ομάδες, τώρα θα φανεί ακόμα περισσότερο το πρόβλημα στα χαφ. Και δεν μιλάω μόνο για τα μεγάλα ονόματα, ακόμα και με την Ατλέτικο να πέσεις θα λένε ορισμένοι άσχετοι “καλή κλήρωση, δεν είναι μεγάλο όνομα η Ατλέτικο”. Όμως εγώ που βλέπω την Ατλέτικο θα σου πω ότι με τέτοια χαφ δεν έχεις τύχη απέναντι σε αυτήν την ομαδάρα.

Λάθος ήταν οι επιλογές παικτών στα πέναλτι. Είδες στο προηγούμενο ματς ότι ο Τσόρι το χτύπησε ωραία και το έβαλε. Είναι έμπειρος παίκτης, με τεχνική στα χτυπήματα. Γιατί αφήνεις τον Βάις να το εκτελέσει;

Επίσης, επί Βαλβέρδε όλα τα πέναλτι τα χτυπούσε ο Φουστέρ και τα έβαζε. Γιατί δίνεις το πέναλτι να το εκτελέσει ο Σαβιόλα; Όσο έπαιζε ο Φουστέρ, έπρεπε εκείνος να χτυπήσει και τα δύο πρώτα πέναλτι.

Ο Κάμπελ ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού, τους ξε@@@@ε. Όλα τα λεφτά ήταν ο Κάμπελ. Πόσες μπούκες έκανε, πόσες ντρίμπλες, πόσες πάσες.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι επιτυχία η πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι πολύ καλό όχι μόνο για το όνομα του Ολυμπιακού, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο με τους βαθμούς που έδωσε στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα μακράν του δεύτερου, οι άλλοι παράγοντες αντί να ασχολούνται με τη διαιτησία να κοιτάξουν να ενισχύσουν τις ομάδες τους».

 

Πηγή: sportdog.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ