Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Στο ΣΕΦ οι Μπακς – ΒΙΝΤΕΟ

Άρωμα NBA έχει ο πρώτος τελικός του ελληνικού πρωταθλήματος της Basket League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, καθώς στο ΣΕΦ βρέθηκαν οι Βιν Μπεικερ και Τζος Οπνεχάιμερ.

Οι δύο βοηθοί του προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ έδωσαν το παρών στο φαληρικό στάδιο προκειμένου να δουν από κοντά το ντέρμπι των τελικών της Basket League.

Μάλιστα, ο Βιν Μπέικερ ταξίδεψε για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι στη χώρα μας και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην κάνει δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ

Για τον λόγο της παρουσίας στην Αθήνα: «Αγαπώ την Ελλάδα, ήρθα για να δουλέψω με τον Γιάννη και τον Θανάση. Έχουν ήδη γυρίσει στις προπονήσεις. Είναι η τρίτη φορά που βρίσκομαι εδώ, αγαπάμε όλοι τη δουλειά».

Για τις προπονήσεις του Γιάννη στην Ελλάδα: «Χρησιμοποιούμε τόσο το ΣΕΦ όσο και το ΟΑΚΑ, είμαστε ευλογημένοι που δουλεύουμε μαζί του».

Για τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς στα NBA Playoffs: «Είναι δύσκολο, δεν έχω ξαναδεί κάποιο παιχνίδι από τότε που χάσαμε. Αν ο Κρις ήταν υγιής, θα είχαμε τη δυνατότητα για το back to back. Του χρόνου θα επιστρέψουμε».

Για τους NBA Finals: «Η σειρά είναι σπουδαία. Κλίνω προς την πλευρά του Γκόλντεν Στέιτ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ