Την έκπληξή του για τις δηλώσεις που έκανε, μετά το τέλος του αγώνα 10 χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 ο Άλκης Κυνηγάκης, εξέφρασε ο προπονητής του Σπύρος Γιαννιώτης.
Ο πρώην πρωταθλητής και νυν ομοσπονδιακός προπονητής έδειχνε τουλάχιστον έκπληκτος για όσα είπε ο Κυνηγάκης και ουσιαστικά δεν συμφώνησε με τα λεγόμενα του αθλητή του.
«Είμαι έκπληκτος»
«Δεν γνωρίζω γιατί έκανε αυτές τις δηλώσεις ο Άλκης τώρα, είμαι έκπληκτος. Νομίζω είναι συναισθηματικά φορτισμένος, γιατί ό,τι ζήτησε, ό,τι ζητήσαμε και με μένα, αλλά και με τους προηγούμενους προπονητές το είχε. Ξαναλέω, μου προκαλούν τεράστια έκπληξη όσα είπε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Γιαννιώτης στην κάμερα της ΕΡΤ.
Αναφορικά με τον αγώνα, ο Γιαννιώτης είπε ότι ο αθλητής ήρθε πολύ καλά προετοιμασμένος και θέλει να συζητήσει μαζί του για το πώς ένιωσε. «Εγώ τον είδα πολύ καλά. Είναι δύσκολα τα νερά γιατί έχει περίεργα ρεύματα ο Σηκουάνας. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο, αλλά πιστεύω ότι αν στο τέλος είχε καταφέρει να μείνει κοντά στο γκρουπ των προπορευόμενων θα είχε πετύχει κάτι καλύτερο, ίσως και να είχε μπει στην οκτάδα».
Δείτε βίντεο με την… απάντηση του Σπύρου Γιαννιώτη στον αθλητή του: