Οι αθλητές που έκλεψαν την παράσταση στην τελετή έναρξης στο Ρίο – ΦΩΤΟ

Αρκετοί ήταν οι αθλητές που έκλεψαν την παράσταση κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο.

Ο αθλητής που κρατούσε τη σημαία των νησιών Τόνγκα, Πίτα Νίκολας Ταουφατοφούα, ήταν αυτός που συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα πάνω του, καθώς μπήκε στο μπήκε στο Μαρακανά, ημίγυμνος, με λαδωμένο το κορμί του και φορώντας την παραδοσιακή στολή της χώρας του.

Ο 32χρονος αθλητής του ταε κβον ντο έχει γεννηθεί στην Αυστραλία και είχε προειδοποιήσει μέσω Instagram για την εντυπωσιακή του εμφάνιση στην τελετή έναρξης.

 

Εντυπωσιακή ήταν και αθλήτρια από την Τζαμάικα, Σέλι Αν Φρέιζερ Πράις, η οποία ήταν ντυμένη στα χρώματα της Τζαμάικα. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η σημαιοφόρος της Τζαμάικα, είχε βάψει μέχρι και τα μαλλιά της κίτρινα και πράσινα.

 

Την ίδια στιγμή, η αποστολή της Ινδονησίας προτίμησε να εισέλθει στο Μαρακανά με την παραδοσιακή στολή της χώρας, ενώ αίσθηση προκάλεσε και η εμφάνιση των μελών της ομάδας της Πορτογαλίας που έβαλαν τα… τζιν τους.

Τέλος, εκθαμβωτικές ήταν και οι Βραζιλιάνες χορεύτριες που εντυπωσίασαν με τις χορευτικές τους ικανότητες και τα καλλίγραμμα κορμιά τους.  

 

 Διαβάστε επίσης:

Η ΦΩΤΟ που έγινε viral με τη θεατή που κοιμόταν στην τελετή έναρξης

Απρόοπτο στο «Μαρακανά» – Έσβησε η Ολυμπιακή Φλόγα – ΒΙΝΤΕΟ

Ωδή στο περιβάλλον, ιστορία, μουσική και Ζιζέλ στην τελετή έναρξης του Ρίο – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ