Ο κορονοϊός “χτύπησε” τον Ατρόμητο: Στον “αέρα” το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Πρόβλημα με διασπορά κορονοϊού αντιμετωπίζει τις τελευταίες ώρες στον Ατρόμητο, καθώς όπως ενημέρωσε η διοίκηση της ομάδας, ο προπονητής της Γιώργος Παράσχος, ο άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο γυμναστής Γιώργος Πήδουλας βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19.

Έτσι οι Περιστεριώτες θα ζητήσουν την αναβολή της προγραμματισμένης για την ερχόμενη Κυριακή αναμέτρησής τους με τον ΠΑΟΚ, με το σκεπτικό πως δεν μπορεί κάποιο μέλος του τεχνικού επιτελείου να βρίσκεται στον πάγκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου αναφέρει: 

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 διαπιστώθηκαν τρία κρούσματα κορονοϊού και όλα αφορούν μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Συγκεκριμένα, θετικοί εντοπίστηκαν ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος, ο άμεσος βοηθός του, Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο γυμναστής, Γιώργος Πήδουλας και ως εκ τούτου ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο οι νοσούντες έχουν ήδη τεθεί σε καραντίνα.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, η ΠΑΕ Ατρόμητος θα αιτηθεί από τη διοργανώτρια Αρχή αναβολή της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League 1, που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή (21/11, 19:30) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ