Ο καρκίνος της Κρις Έβερτ επέστρεψε – Θα χάσει το Australian Open

Ο θρύλος του τένις, που έγινε παρουσιάστρια, Κρις Έβερτ θα χάσει την πρόσκληση του Αυστραλιανού Όπεν του 2024 λόγω της επανεμφάνισης του καρκίνου των ωοθηκών της. Η Έβερτ διαγνώστηκε πριν από δύο χρόνια με καρκίνο.

Η πρώην τενίστρια δημοσίευσε μια δήλωση επιβεβαιώνοντας ότι δεν θα κάνει το ταξίδι στην Αυστραλία για το τουρνουά Open.

«Από τότε που διαγνώστηκα για πρώτη φορά με καρκίνο πριν από δύο χρόνια, ήμουν πολύ ανοιχτή για την εμπειρία μου», έγραψε την Παρασκευή σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε από το ESPN . «Ήθελα να σας ενημερώσω. Ο καρκίνος μου επέστρεψε. Αν και αυτή είναι μια διάγνωση που δεν ήθελα να ακούσω ποτέ, νιώθω για άλλη μια φορά τυχερή που έγινε νωρίς».

Η Έβερτ, η οποία γίνεται 69 ετών στις 21 Δεκεμβρίου, διαγνώστηκε αρχικά με καρκίνο των ωοθηκών σταδίου 1 τον Δεκέμβριο του 2021, κάτι που επιβεβαίωσε στην ανακοίνωσή της τον Ιανουάριο του 2022 .

«Με βάση μια αξονική τομογραφία PET, υποβλήθηκα σε άλλη μια ρομποτική χειρουργική επέμβαση την περασμένη εβδομάδα», συνέχισε, αναφέροντας λεπτομερώς την τρέχουσα κατάστασή της. «Οι γιατροί βρήκαν καρκινικά κύτταρα στην ίδια περιοχή της πυέλου. Όλα τα κύτταρα αφαιρέθηκαν και έχω ξεκινήσει άλλον έναν κύκλο χημειοθεραπείας. Δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω με τους συναδέλφους μου όταν το ESPN επιστρέψει στη Μελβούρνη για το Australian Open τον επόμενο μήνα. Αλλά θα είμαι έτοιμη για την υπόλοιπη σεζόν του Grand Slam! Προτρέπω όλους να γνωρίζουν το οικογενειακό τους ιστορικό. Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές. Να είστε ευγνώμονες για την υγεία σας αυτές τις γιορτές».

Αυτή η ανακοίνωση έρχεται σχεδόν ένα χρόνο αφότου ανέφερε ότι ήταν “καθαρή” από τον καρκίνο τον Ιανουάριο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ