Ο Ετό δεν πληρώνει διατροφή και προκαλεί: «Δεν με νοιάζει αν πεθάνει το κορίτσι και η μάνα του»

Ο Σαμουέλ Ετό ύστερα από μια μεγάλη καριέρα στα γήπεδα συνεχίζει πλέον να προκαλεί με τη συμπεριφορά του εκτός αγωνιστικών χώρων.  Αυτή τη φορά μοιάζει να ξεπερνά κάθε όριο. «Δεν με νοιάζει αν πεθάνει η μητέρα και το παιδί, άσε με ήσυχο» φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε φίλο του με αφορμή τη μη πληρωμή διατροφής στη μητέρα ενός εκ των παιδιών του και την κόρη τους.

Όπως είναι φυσικό τα λόγια αυτά έχουν έχουν προκαλέσει σάλο στην Ισπανία, όσο και σε ολόκληρο τον πλανήτη μιας και πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ίντερ αποδείχθηκε πρόσφατα ότι είναι πατέρας της 22χρονης Ερίκα Ντο Ροζάριο Νιέβες, όμως αρνείται να καταβάλει τη διατροφή που έχει ορίσει το δικαστήριο. Το χρέος του μάλιστα έχει φθάσει τα 40.000 ευρώ, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ.

 

Ο ίδιος δεν έχει καν αναγνωρίσει το παιδί ως δικό του, όμως το δικαστήριο δεν τον δικαίωσε. Η απόφαση αυτή ήταν μόνο η αρχή ενός μαραθώνιου δικαστικού αγώνα για μάνα και κόρη, καθώς απαίτησαν από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή τα 1.400 ευρώ το μήνα που ο δικαστής έκρινε ότι έπρεπε να τους καταβάλει. Ένα ποσό, βέβαια, το οποίο δεν έχει δώσει ποτέ ο Ετό.

Ο θυμός της μητέρας

Ο θυμός της μητέρας είναι τέτοιος που δεν διστάζει να μοιραστεί τις πιο σκληρές λεπτομέρειες της ανύπαρκτης σχέσης μεταξύ του πρώην ποδοσφαιριστή και της κόρης του. Η μητέρα της κόρης του Ετό, μάλιστα, σε συνέντευξη της στην El Mundo παρουσίασε τον νυν πρόεδρο της Ομοσπονδίας του Καμερούν, ως έναν απόλυτα ψυχρό άνδρα, ο οποίος δεν συγκινήθηκε ούτε όταν σε ηλικία τρεισήμισι ετών η Έρικα χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση, η οποία τελικά κατέληξε να της αφαιρεθεί ένα νεφρό:

«Οι γιατροί έπρεπε να γνωρίζουν το ιατρικό ιστορικό των γονέων, για να μάθουν αν υπάρχει ιστορικό. Ήταν τρεισήμισι χρονών το παιδί. Επικοινώνησα με έναν κοινό φίλο και μου απάντησε ότι προτιμούσε να μην επιμείνω. “Κοίτα, Ντι Ντι, του το είπα ήδη και την τελευταία φορά μου απάντησε “δεν με νοιάζει αν πεθάνουν η μητέρα και το κορίτσι, άσε με ήσυχο”. Ήμουν απολύτως συντετριμμένη. Δεν έχει δώσει ποτέ τίποτα».

 

«Ούτε γλειφιτζούρι»

«Δεν έχει δώσει ποτέ τίποτα. Στο κορίτσι δεν έχει δοθεί γλειφιτζούρι, το παραμικρό από την ημέρα που γεννήθηκε. Τίποτα απολύτως, ούτε όταν υπήρξε δικαστική απόφαση. Έχει μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα της και λυπάται πολύ γιατί δεν της έχει δώσει καν την ευκαιρία να τον γνωρίσει» υποστήριξε η Αντιλέουσα Ντο Ροζάριο, μητέρα της 22χρονης.

Η οικογένεια του

Ο Ετό είναι παντρεμένος από το 2007 με την Ζορζέτ, μητέρα τριών εκ των παιδιών του, της Μάλε, της Σιένα και της Λιν. Παρ’ όλα αυτά, έχει ακόμα δύο παιδιά, τον Ετιέν που έχει αναγνωρίσει, καθώς και την Άνι την οποία αναγνώρισε επίσης ένα δικαστήριο, αυτήν τη φορά το 2015 στην Ιταλία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ