Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο 57χρονος γιος για τη δολοφονία της μητέρας του

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση δολοφονίας της 77χρονης γυναίκας, στη Σαλαμίνα. Οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν τον 57χρονο γιο της, ο οποίος βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, με χτυπήματα στο κεφάλι, μέσα στο σπίτι της, το πρωί του περασμένου Σαββάτου.

Μέσα στην κατοικία βρισκόταν και ο 57χρονος γιος της, ο οποίος προσήχθη στο Τ.Α. Σαλαμίνας και στη συνέχεια συνελήφθη, αφού πρώτα εκδόθηκε σχετικό ένταλμα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον ανακριτή Πειραιά.

Όπως είχε μεταδώσει το enikos.gr, το σπίτι της άτυχης γυναίκας ήταν αναστατωμένο, ενώ το άψυχο σώμα της έφερε εκδορές. Τα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα.

Δολοφονία 77χρονης στη Σαλαμίνα: Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ

“Συνελήφθη με ένταλμα χθες 30-5-2022 στη Σαλαμίνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 57χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 28-5-2022, βρέθηκε εντός της οικίας της στη Σαλαμίνα, θανάσιμα τραυματισμένη, με κτυπήματα στο κεφάλι, 77χρονη ημεδαπή.

Εντός της προαναφερόμενης οικίας βρέθηκε από τους αστυνομικούς και ο 57χρονος, ο οποίος τυγχάνει συγγενικό πρόσωπο της θανούσας και οδηγήθηκε στο Τ.Α. Σαλαμίνας, όπου μετά την έκδοση εντάλματος συνελήφθη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Ανακριτή Πειραιά”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ