Ο Αμπιντάλ στον Ολυμπιακό

Ο Αμπιντάλ στον Ολυμπιακό

Μεταγραφή- έκπληξη από τον Ολυμπιακό που απέκτησε για την επόμενη σεζόν τον Ερίκ Αμπιντάλ.

Οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν στη μεταγραφή του 35χρονου Γάλλου διεθνούς αμυντικού από την Μονακό, καθώς θέλουν έναν έμπειρο παίκτη για την άμυνα από τη στιγμή που δεν βρίσκεται λύση στο θέμα του Μαρκάνο και του συμβολαίου που έχει ο Ισπανός με την Ρουμπίν Καζάν.

Ο Αμπιντάλ έχει μια τεράστια καριέρα με 67 συμμετοχές στην Εθνική Γαλλίας και επί μια εξαετία (2007-13) στην Μπαρτσελόνα και ασφαλώς αποτελεί μια από τις ηχηρές μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Πριν από λίγα χρόνια πέρασε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας με το συκώτι του, όπως όλοι θυμούνται, αλλά την ξεπέρασε και ήταν απολύτως υγιής πέρσι στο Σαμπιονά παίζοντας 26 ματς με την Μονακό.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ πριν πάει στην Μπαρτσελόνα είχε αγωνιστεί σε Μονακό, Λιλ και Λιόν.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στον παίκτη για τον Ολυμπιακό ο Λεονάρντο Ζαρντίμ που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη κίνηση, έχοντας συζητήσεις με τον Αμπιντάλ μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μονακό.

Ο Γάλλος σταρ αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για τις υπογραφές και για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού που ενισχύεται πολύ στην αμυντική του γραμμή ενόψει των υποχρεώσεών του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ