Μίτσελ: Θέλουμε νέους παίκτες

Μίτσελ: Θέλουμε νέους παίκτες

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ μίλησε για τον τίτλο του πρωταθλητή και την επόμενη σεζόν όπου θέλει νέους ποδοσφαιριστές στον Πειραιά που θα πάνε για να φτιάξουν το όνομά τους.

Αναλυτικά όσα είπε στο ραδιόφωνο «Cadena Ser»:

«Ήταν μεγάλη η χαρά μου. Είναι αλήθεια ότι ήταν ουσιαστικά τελειωμένη υπόθεση ο τίτλος, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το χάρηκα λιγότερο. Ήρθαμε με τους συνεργάτες μου σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και πολύ σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν το γιορτάσαμε, θα γιορτάσουμε όμως τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική στο σπίτι μας γιατί έχουμε αγώνα Κυπέλλου μπροστά μας. Ξυπνάω στις 07:30 γιατί έχουμε πρωινές προπονήσεις στις 10: 30. Τώρα, είμαστε κοντά στην πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου και θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας προς τις επιτυχίες».

Για τη νέα σεζόν και για τις μεταγραφές:

«Έχουμε πέντε παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια και η ιδέα είναι να ενισχύσουμε την ομάδα και να την ενισχύσουμε καλά. Ο Κοβάσεβιτς είναι ο αθλητικός μας διευθυντής. Στις μεταγραφές έχουν υποφέρει. Υπό κάποια έννοια έχουν κακοποιηθεί από το παρελθόν. Έπαιρναν πολλούς παίκτες, ερχόταν και κάποιο όνομα αλλά λίγο πολύ ερχόταν για το αντίο. Τώρα όμως αυτό αλλάζει. Δεν θέλουν πια παίκτες αυτού του τύπου. Θέλουν νέους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν εδώ για να φτιάξουν το όνομά τους, να γίνουν καλύτεροι».

Για την κατάσταση στην Αθήνα και τη ζωή στην Ελλάδα:

«Δεν φαίνεται πολύ στην καθημερινότητα. Σίγουρα είμαστε καλύτερα στην Ισπανία από εδώ. Είναι πιο ακριβά τα προϊόντα εδώ. Στα σούπερ μάρκετ, στα ρεστοράν. Για να πάρεις τα απαραίτητα χρειάζεσαι κάθε φορά που πας στο σούπερ μάρκετ 100-120 ευρώ. Υπάρχουν και φτηνά και ακριβά μαγαζιά, στα ακριβά πάνε αυτοί που έχουν. Τα ρούχα εδώ, είναι πολύ ακριβά για παράδειγμα. Τα εισιτήρια στο γήπεδο αν είναι ακριβά; Υπάρχουν εισιτήρια και με 30 ευρώ».

Για τις… εντυπώσεις που αφήνουν οι Ισπανοί προπονητές στην Ελλάδα:

«Εκτιμάται πολύ εδώ η δουλειά των Ισπανών τεχνικών. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε άνοιξε στην Ελλάδα μια τεράστια πόρτα για όλους τους Ισπανούς προπονητές. Η δουλειά του ήταν πολύ καλή και συνέπεσε με το γεγονός ότι άλλοι ξένοι τεχνικοί δεν ήταν σε καλό επίπεδο».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Ασκούν κριτική στην ομάδα και δεν τους φτάνει το να κατακτάμε τίτλους. Θέλουν να παίζουμε όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο και πάνω απ’ όλα να έχουμε καλύτερη παρουσία στην Ευρώπη».

Για τον αποκλεισμό από την Λεβάντε:

«Οι ποδοσφαιριστές μας προέρχονταν από το Champions League και έβλεπαν το Europa League σαν μικρότερη διοργάνωση. Δεν πίστευαν σε καμία περίπτωση ότι η Λεβάντε θα μπορούσε να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Εγώ τους είχα προειδοποιήσει ότι η Λεβάντε μπορούσε να μας κάνει τη ζημιά, όμως. Στον αγώνα της Λεβάντε βέβαια δεν είχαμε και τύχη ενώ και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε ανατροπή που έγινε εκτός περιοχής. Είναι μια ομάδα πολύ δύσκολη να την νικήσεις και το δείχνει».

Για τη συνεννόηση με τους «ερυθρόλευκους»:

«Έχουμε πολλούς διεθνείς παίκτες με τις εθνικές τους όπως με Βόρειο Ιρλανδία, Αλγερία, Σερβία, Πορτογαλία που μπορούμε να συνεννοηθούμε. τον Ρομπέρτο, τον μεταφραστή. Οι Έλληνες ξέρουν αγγλικά και με τον Ερνέστο εδώ είχαν μάθει κάποιες εντολές στα καστιγιάνικα. Ο Βίκτορ και εγώ με τα λίγα αγγλικά, μπορούμε να συνεννοηθούμε. Με φράσεις πιο συγκεκριμένες, πιο μικρές μπορούμε να περάσουμε αυτά που θέλουμε».

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ