Μίτσελ: Τα καλύτερα παιχνίδια μας με Μάντσεστερ

Μίτσελ: Τα καλύτερα παιχνίδια μας με Μάντσεστερ

Για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Μίτσελ στους συμπατριώτες του, τονίζοντας ότι στόχος της ομάδας του είναι κάνει τα καλύτερα της παιχνίδια.

Ο Ισπανός τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας μίλησε στη «El Mundo Deportivo», μίλησε για την εμπειρία του στο πρωτάθλημα της χώρας μας, αλλά και για τους αγώνες της φάσης των «16» του Champions League με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Βρίσκομαι σε ένα μέρος πολύ μακριά από την Ισπανία. Με μια διαφορετική ποδοσφαιρική κουλτούρα. Στην ομάδα μου έχω να κάνω με ποδοσφαιριστές από 16 διαφορετικές εθνικότητες. Για να προσαρμοστώ έπρεπε να ακούσω, να παρατηρήσω και να αναλύσω. Προσαρμόστηκα στον σύλλογο, με την κουλτούρα του ελληνικού ποδοσφαίρου και τους παίκτες. Πέρασα από το να είμαι ένα “ισπανικό φάντασμα”, στο να γίνω αφεντικό. Πρώτα απέδειξα στους παίκτες τις φοβερές τους ικανότητες και στην συνέχεια τους έπεισα για τα πράγματα που έπρεπε να βελτιώσουν», ανέφερε αρχικά ο Μίτσελ.

Για να συνεχίσει λέγοντας: «Για παράδειγμα όταν πήγα στον Ολυμπιακό υπήρχαν μόλις δυο διεθνείς στην εθνική ομάδα της χώρας. Τώρα υπάρχουν έξι και νομίζω πως οι πέντε θα είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού. Ξαφνικά αποδείχτηκε πως οι περισσότεροι που πιστεύουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ένας ξένος εκλέκτορας, Πορτογάλος (σ.σ. Σάντος) και εγώ, που είμαι Ισπανός».

Όσο για τους αγώνες με τη Γιουνάιτεντ, πρόσθεσε: «Να κάνουμε τα καλύτερα παιχνίδια μας». Τέλος, για το πάθος και την πίεση στην Ελλάδα, συμπλήρωσε: «Παραμένω ήρεμος, αφού δεν γνωρίζω την γλώσσα και δεν διαβάζω τον Τύπο της χώρας».

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ