Μίτσελ: Περήφανος για τους παίκτες μου

Μίτσελ: Περήφανος για τους παίκτες μου

Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του και την απόδοσή τους στο ματς με την Άντερλεχτ δήλωσε ο Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε στη NOVA και αναφέρθηκε στη “μάχη” για την ενδεκάδα των “ερυθρόλευκων” αλλά και στο γεμάτο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας.

 

Οι δηλώσεις του Μίτσελ:

 

Χαρήκατε όσο θα θέλατε τη σπουδαία επιτυχία στις Βρυξέλλες; Ή οι συνεχόμενες υποχρεώσεις σας δεν σας επιτρέπουν να απολαύσετε, όσο ενδεχομένως θα θέλατε, τη νίκη επί της Αντερλεχτ;

«Οι υποχρεώσεις είναι ένας τρόπος να γιορτάσεις. Είναι ένας τρόπος να χαίρεσαι. Ποτέ δεν πρέπει να στέκεσαι σε μία νίκη ή σε μία ήττα. Όπως κάναμε με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου μετά από μία μεγάλη ήττα, την επόμενη ημέρα σκεφτόμασταν το επόμενο παιχνίδι, έτσι και μετά την Αντερλεχτ σκέφτομαι το επόμενο ματς του πρωταθλήματος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ τους παίκτες μου. Όμως, είμαστε μία ομάδα η οποία πρέπει πάντα να κερδίζει. Για αυτό το πράγμα δουλεύουμε».

Αν σας ζητούσα τώρα να θυμηθείτε τις αναμετρήσεις με την Παρί και την Αντερλεχτ, ποια στοιχεία θα θέλατε να κρατήσει η ομάδα σας απ’ το πρώτο και ποια απ’ το δεύτερο ματς ενόψει του αγώνα με την Μπενφίκα;

«Και στα δύο παιχνίδια υπήρχαν όμορφα πράγματα, αλλά και λιγότερο όμορφα. Και στα δύο ματς κάναμε πράγματα που είχαμε σχεδιάσει. Από ‘κει και πέρα δεν πρέπει να στεκόμαστε στο τι συνέβη σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Αλλά αν έπρεπε να διαλέξω μόνο τα καλά στοιχεία, φυσικά θα το έκανα. Όμως, όταν πηγαίνουμε συγκεντρωμένοι και με βάση αυτά που έχουμε σχεδιάσει, όταν πηγαίνουμε δυνατά και όταν λέμε αποφασισμένοι, «πάμε», τότε είμαστε μία καλή, μία αξιόπιστη ομάδα».

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ