Μίτσελ: Δεν θα μας λείψει ο Μήτρογλου

Μίτσελ: Δεν θα μας λείψει ο Μήτρογλου

Δύο 24ωρα μετά την υπερπροσπάθεια του Ολυμπιακού στο Παρίσι, ο Μίτσελ εκφράζει θαυμασμό για τους ποδοσφαιριστές του ενώ τονίζει ότι ο Μήτρογλου δεν θα λείψει από την ομάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός μιλάει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε την παραμονή της αναμέτρησης με την Παρί και εκφράζει τη βεβαιότητά του πως ο Ολυμπιακός θα προκριθεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Κύριε Μίτσελ, αρχικώς θα μου επιτρέψετε να σας ρωτήσω κάτι προσωπικό: αληθεύει ότι την παραμονή του αγώνα με την Παρί, νοσηλευτήκατε για λίγες ώρες σε νοσοκομείο του Παρισιού λόγω αδιαθεσίας; Τι ακριβώς συνέβη και πως είναι τώρα η κατάστασή σας;

«Ναι, είναι αλήθεια. Είχα κάποιο πρόβλημα το οποίο ήταν προϊόν της εγχείρισης που είχα κάνει τελευταία. Πέρασα τη νύχτα στο νοσοκομείο. Όμως, σας υπόσχομαι πως ήμουν παρέα με τον γιατρό μας και τον κύριο Καρεμπέ. Το γεγονός πως δεν το κατάλαβε κανένας, σημαίνει ότι το κάλυψαν καλά».

Γιατί ζητήσατε από τους ανθρώπους της ομάδας να μην το μάθουν οι παίκτες σας;

«Όχι, δεν το έμαθαν οι παίκτες μου. Όπως είδατε και εσείς πριν, ο Ρομπέρτο μόλις τώρα το έμαθε. Και αυτό είναι η απόδειξη. Ήταν κάτι προσωπικό που δεν είχε να κάνει με τον αγώνα. επομένως δεν ήθελα να τα μπλέξω».

Τώρα αισθάνεστε καλά;

«Ναι, αισθάνομαι πολύ καλά τώρα. Δεν ήταν κάτι σοβαρό. Και επίσης αισθανόμουν πολύ καλά όταν βγήκα από το νοσοκομείο».

Η συζήτηση μας θα έχει και άλλο ιατρικό θέμα. Αφορά στον τραυματισμό του Μήτρογλου. Πότε υπολογίζετε να είναι στη διάθεσή σας και πόσο η απουσία του δυσχεραίνει τα πλάνα σας για τη συνέχεια;

«Ναι, είναι μία κακή είδηση το γεγονός πως ένας παίκτης είναι τραυματίας. Όμως τώρα δε θα ξοδέψω ενέργεια στο να σκεφτόμαστε τι έχει συμβεί, αλλά και τι θα συμβεί με τον Μήτρογλου. Θα ξοδέψουμε την ενέργειά μας για να σκεφτούμε τον τρόπο με τον οποίο οι αντικαταστάτες του θα τον αντικαταστήσουν όσο το δυνατόν με καλύτερο τρόπο.Είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Ίσως είναι ένας παίκτης – κλειδί για την ομάδα μας. Όμως, επίσης και εμείς είμαστε μία ομάδα. Και αυτό λέω πάντα στους παίκτες μου. Θα συμπεριφερθούμε σαν ομάδα όποιος και αν λείπει. Λυπούμαστε πάρα πολύ για αυτόν. Όμως, δε θα μας λείψει καθόλου μέσα στο γήπεδο. Και αυτό είναι μία ακόμη ευκαιρία για να αποδείξουμε ότι είμαστε μία ομάδα».

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ