Μήτρογλου: Έτοιμος όποτε μου ζητηθεί

Μήτρογλου: Έτοιμος όποτε μου ζητηθεί

Τρία γκολ πέτυχε ο Κώστας Μήτρογλου κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς αρκέστηκε να τονίσει ότι η νίκη του Ολυμπιακού είναι που μετράει και πως εκείνος θα είναι έτοιμος όποτε του ζητηθεί.

«Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Και οι παίκτες που έπαιξαν στην αρχική ενδεκάδα, αλλά και αυτοί που μπήκαν ως αλλαγές έπαιξαν πολύ καλά», ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα επιθετικού στην κάμερα της NOVA.

Και συνέχισε για το αν… χωράει στην ίδια ενδεκάδα με τον Σαβιόλα: «Είναι πολύ καλό να έχεις δίπλα σου έναν παίκτη, αλλά από εκεί και πέρα, ο προπονητής αποφασίζει ποιος παίζει και ποιος όχι».

Ερωτηθείς για το γεγονός πως ο Μίτσελ έχει πολλές εναλλακτικές στο ρόστερ, απάντησε μονολεκτικά: «Συμφωνώ» και για τον στόχο που έχει θέσει τη φετινή σεζόν, ανέφερε: «Ο στόχος μου είναι όταν με χρειάζεται ο προπονητής να βοηθώ την ομάδα».

Για τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρί, τόνισε: «Θα είμαστε έτοιμοι. Ο όμιλος δεν είναι εύκολος. Εμείς πρέπει να είμαστε καλά και θα είμαστε έτοιμοι με την Παρί Σεν Ζερμέν».

Σε ερώτηση αν παίζει καθοριστικό ρόλο η πρεμιέρα στους ομίλους με την γαλλική ομάδα, ξεκαθάρισε: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Σε κάθε ματς να μπούμε και να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν δέχθηκε πρόταση από ξένη ομάδα, τόνισε: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό» και τέλος, μίλησε και για το γεγονός πως θέλει να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα: «Όλοι θέλουν να είναι στην αρχική ενδεκάδα. Ο προπονητής αποφασίζει. Παίρνεις εμπειρίες και μαθαίνεις πως λειτουργείς».

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ