Μέσι: Σπουδαίος παίκτης ο Νεϊμάρ

Μέσι: Σπουδαίος παίκτης ο Νεϊμάρ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Νεϊμάρ, ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην “Μundo Deportivo”.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, στη συνέχεια μίλησε και για τα εγκωμιαστικά σχόλια του Ζίκο, λέγοντας πως εκτιμά τα λόγια του και συμπλήρωσε πως όνειρο του είναι η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

“Έχω την τύχη να αγωνίζομαι με πολλούς παγκόσμιους πρωταθλητές και ο Νεϊμάρ είναι ένας ακόμα σπουδαίος παίκτης που ήρθε στο σύλλογο. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις με σπουδαίους παίκτες και πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα είναι ο ιδανικός σύλλογος για εκείνον”.

Για τους στόχους του, την νέα χρονιά με την Μπαρτσελόνα: “Ο στόχος είναι να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους με τη Μπάρτσα. Κάθε χρόνο προετοιμαζόμαστε για αυτό. Επιπλέον θέλουμε να έχουμε μία καλή προετοιμασία για να τα πάμε καλά μέχρι το ερχόμενο Μουντιάλ”.

Για τα εγκωμιαστικά σχόλια για τον ίδιο από τον Ζίκο δήλωσε: “Εκτιμώ τα λόγια του Ζίκο. Πάντα προσπαθώ να αποδίδω το μάξιμουμ και να κερδίζω τίτλους. Προφανώς το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι όνειρο για μένα, τους συμπαίκτες και τη χώρα μου. Δεν είναι όμως μόνο το Μουντιάλ στο οποίο θέλω να αγωνιστώ αλλά όλες οι διοργανώσεις. Έχω την ίδια επιθυμία να παίζω σε κάθε ματς. Είναι πολύ νωρίς να σκεφτόμαστε από τώρα το Παγκόσμιο Κύπελλο, έναν χρόνο μακριά από αυτό”.

 

Πηγή: pamesports.gr 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ