Μεγάλη νίκη για την Εθνική 2-1 το Μεξικό

Μεγάλη νίκη για την Εθνική 2-1 το Μεξικό

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 ετών που διεξάγεται στην Τουρκία, η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία νίκησε με 2-1 στην πρεμιέρα το Μεξικό, το οποίο είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Εθνική ομάδα, στην πρώτη της συμμετοχή σε τελική φάση παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 20 ετών, παρουσιάστηκε καλύτερη του αναμενομένου, έπαιξε έξυπνα, είχε την τύχη με το μέρος της και με ένα φανταστικό γκολ του Κολοβού στο 89’΄, πήρε τους τρείς βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε για την Ελλάδα μόλις στο 16’ όταν ο Διαμαντάκος από αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Μπουχαλάκης από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Σάντσες και έκανε το 1-0.

Στο 40’ ισοφάρισε το Μεξικό, μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Εσπερικουέτα, ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Στέφανο Καπίνο.

Το τελικό σκορ, διαμορφώθηκε στο 89’ με ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ από τον Κολοβό. Ο επιθετικός του Πανιωνίου, με προσωπική ενέργεια, στριφογύρισε μέσα στη μεγάλη περιοχή, κατάφερε να ξεμαρκαριστεί και με δυνατό σουτ, νίκησε για δεύτερη φορά τον Σάντσες, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα μας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ελλάδα (Τσάνας): Καπίνο, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μπάλλας, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Γιαννιώτας, Κολοβός, Διαμαντάκος

Μεξικό (Αλμαγκέρ): Σάντσες, Μαρίν, Μπρισένιο, Ερνάντες, Εσπερικουέτα, Μπουένο, Κορόνα, Αμπέγια, Τρεβίνο, Λούνα, Εσκομπόσα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ