Με πινακίδες στους δρόμους καλούν τον Λεμπρόν οι Σίξερς – ΦΩΤΟ

Και τι δεν κάνουν οι φίλαθλοι των Σίξερς για να πείσουν το Λεμπρόν Τζέιμς να υπογράψει με την ομάδα της Φιλαδέλφια. Μέχρι και μηνύματα σε πινακίδες στο δρόμο έβαλαν!

Η κίνηση αυτή είναι εμπνευσμένη από την ταινία «Οι Τρεις Πινακίδες Έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι», η οποία είναι προτεινόμενη για όσκαρ.

Μάλιστα υπάρχουν τρεις πινακίδες στημένες με αυτό το θέμα. Στη πρώτη υπάρχουν τα νούμερα τεσσάρων βασικών παικτών των Σίξερς μαζί με το 23 του Τζέιμς, το οποίο έχει και μία κορώνα από πάνω.

Η δεύτερη αναφέρει: «Συμπλήρωσε τη διαδικασία» και η τρίτη λέει πως η Φιλαδέλφεια θέλει τον Λεμπρόν.

Ο υπεύθυνος της κίνησης αυτής, Άσερ Ράφαελ, δήλωσε: «Είμαστε παθιασμένοι με την Φιλαδέλφεια. Έχουμε μια υπέροχη πόλη, είναι η καλύτερη στον τομέα του αθλητισμού και είναι ένα ωραίο μέρος για να ζήσεις.

Ο ΛεΜπρόν συμπεριλαμβάνεται στην κουβέντα για τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών. Νομίζουμε πως αν έρθει στην Φιλαδέλφεια, μπορεί να πάρει μερικά πρωταθλήματα».

Darren Rovell@darrenrovell

A Philadelphia-based company put up three billboards on highway to downtown Cleveland this morning saying that city wanted LeBron. Here they are in order.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ