Με Μέγιερι και Πελέ κόντρα στον Αστέρα

Με Μέγιερι και Πελέ κόντρα στον Αστέρα

Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να κάνει το μεγάλο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου από το σημερινό (20.00, ΟΤΕ Sport 4, live pamesports.gr) πρώτο ματς με τον Αστέρα στο Καραϊσκάκη.

Με τον Μίτσελ να μη διστάζει να κάνει εκτεταμένο ροτέισον και γι΄αυτό το δύσκολο ματς, απέναντι σε μια ομάδα που πάντοτε προβληματίζει και βάζει ζόρια στον Ολυμπιακό.

Έτσι ο Ισπανός βάζει τον Μέγιερι αντί του Ρομπέρτο, όπως θα κάνει σε όλα τα ματς του Κυπέλλου, ενώ ξεκουράζει βασικά στελέχη όπως ο Φουστέρ, ο Σάμαρης και ο Σαλίνο για να τους έχει φρέσκους στο επόμενο ματς, με τον Ατρόμητο.

Ο Μανιάτης θα παίξει πιθανότατα δεξί μπακ, με τον Μασάντο να παίρνει θέση βασικού στη μεσαία γραμμή και τον Πελέ να διεκδικεί την πρώτη συμμετοχή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, μάλλον ως αλλαγή.

Η αποστολή που έχει επιλέξει ο προπονητής του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Μανιάτης, Χολέβας, Σιόβας, Μανωλάς, Εντινγκά, Μασάντο, Βάις, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Σαβιόλα (πιθανή ενδεκάδα), Κάρολ, Παπάζογλου, Μπονγκ, Πελέ, Ολαϊτάν, Βέργος, Βούρος

Στα μεταγραφικά, ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα την απόκτηση του Τάσου Αυλωνίτη από τον Πανιώνιο, ενώ εμπλέκεται σε διάφορα σενάρια στο εξωτερικό για Αφρικανούς παίκτες, όπως διαβάσατε πρώτα στο pamesports.gr(τον Γκανεζο Οπαρε της Σταντάρ, τον Ραζάκ της Ανζί, τον Ιμπραχίμ της Μάντσεστερ Σίτι).

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ