Ματς για πολλά γκολ στην Τούμπα

ΠΑΟΚ εναντίον Βέροιας στις 17:15 με τους Θεσσαλονικείς να έχουν τον πρώτο λόγο. Άλλωστε στην Τούμπα μετρούν έξι νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες σε σύνολο 9 αναμετρήσεων με τέρματα 16-8.

Εν όψει Βέροιας ενδέχεται να υπάρξουν αρκετές διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα μετά την αναμέτρηση κόντρα στη Σάλκε που διεξήχθη την περασμένη Πέμπτη.

Ο Βλάνταν Ίβιτς υπολογίζει εκ νέου στους Λέο Μάτος, Πέδρο Ενρίκε οι οποίοι εξέτισαν ποινές μίας αγωνιστικής με τον Δημήτρη Πέλκα να αποθεραπεύεται έγκαιρα. Τα αντίστροφα δεδομένα ισχύουν για τους Μαρίν Λέοβατς, Γιάννη Μυστακίδη που συμπλήρωσαν από τέσσερις κίτρινες κάρτες. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Χοσέ Κάνιας, Ζέλικο Μπρκιτς με τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο να μένει εκτός για προληπτικούς λόγους.

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει την τρίτη κορυφαία επίδοση σε άμυνα και επίθεση (29-13).

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Βλάνταν Ίβιτς για τον ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σιαμπάνης, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Χαρίσης, Κάτσε, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ουάρντα, Κάμπος, Ενρίκε, Αθανασιάδης, Πρίγιοβιτς.

Η ουραγός Βέροια ψάχνει βαθμούς αλλά δύσκολα θα τους βρει στην Τούμπα. Ο Ράτκο Ντόστανιτς επέστρεψε για 3η φορά στον πάγκο της ομάδας.

Οι Μακεδόνες παραμένουν στην τελευταία θέση μετρώντας 16 βαθμούς έπειτα από 20 αγωνιστικές. Σε 9 εκτός έδρας αναμετρήσεις μετρούν μία νίκη, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες με τέρματα 5-21. Πρόκειται για τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας μαζί μ’ εκείνη του Λεβαδειακού (35 γκολ) και ειδικότερα εκτός Ημαθίας (21 γκολ).

Ποινή μίας αγωνιστικής εκτίει ο βασικός στόπερ, Σιρίλ Καλί. Εκτός πλάνων έμεινε ο ανέτοιμος – νεοφερμένος Στέλιος Ηλιάδης. Για τεχνικούς λόγους αποκλείστηκαν οι Τζιώρας, Ιγκμποανανίκε, Χατζί και Σουλέ πέραν του τραυματία Τόνι Κάλβο.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Ράτκο Ντόστανιτς για τη Βέροια: Καντιμοίρης, Λόπεθ, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μελίσσης, Σισοκό, Αντονιάν, Τόμας, Μπαλάφας, Παπαδόπουλος, Λινάρδος, Άρσε, Μπελαΐντ, Στόιτσεφ, Μίλιεβιτς, Μαυριάς, Σαρπόνγκ, Κωνσταντινίδης, Καπετάνος.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Βέροια εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ