Ματ Πέτγκρεϊβ: Οργή στο Twitter με τον παίκτη του χόκεϊ που έκοψε με το παγοπέδιλο του τον λαιμό αντιπάλου – BINTEO

Την οργή των χρηστών στα social media προκάλεσε ο θανάσιμος τραυματισμός του παίκτη του χόκεϊ επί πάγου Άνταμ Τζόνσον, κατά τη διάρκεια αγώνα. Ο 29χρονος δέχθηκε χτύπημα από το παγοπέδιλο αντίπαλου παίκτη που τον βρήκε στον λαιμό. Ο τραυματισμός του, ήταν τόσο τρομακτικός που το παιχνίδι διακόπηκε μετά το περιστατικό, με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό να σπεύδουν στον παίκτη για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Η σύντροφος του άτυχου παίκτη ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο τραγικό περιστατικό, αφού βρισκόταν ανάμεσα στους θεατές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Ματ Πέτγκρεϊβ, 31χρονος αμυντικός και παίκτης της ομάδας των Sheffield Steelers στο NHL που με την κίνησή του οδήγησε στον θάνατο τον Άνταμ Τζόνσον, κατηγορείται στα social media ότι έπαιξε βρώμικα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητούν την σύλληψή του.

Η ανακοίνωση της ομάδας Nottingham Panthers του αθλητή:

Οργή στο Twitter

«Ο παίκτης του NHL Άνταμ Τζόνσον πέθανε σε ζωντανή μετάδοση, αφού ο Ματ Πέτγκρεϊβ του έκοψε το λαιμό με το παγοπέδιλό του. Ο Πέτγκρεϊβ έχει ιστορικό κακής συμπεριφοράς. Έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα λεπτά ποινής (σεζόν 2022-2023) και αποβάλλεται από παιχνίδια».

«Ο Ματ Πέτγκρεϊβ είναι γνωστό ότι είναι βρώμικος παίκτης και έχει αποβληθεί από πολλούς αγώνες για “ύπουλα” χτυπήματα. Θα έπρεπε να συλληφθεί σήμερα και είναι αηδιαστικό που οι περισσότεροι τίτλοι των μέσων ενημέρωσης κάνουν λόγο για “ατύχημα”», γράφει ένα άλλο μήνυμα.

«Βλέποντας το βίντεο φαίνεται σαν να σήκωσε σκόπιμα το πόδι του για να προκαλέσει τραυματισμό. Πιθανή ανθρωποκτονία».

«Πρέπει ισοβίως να μην ξαναπαίξει χόκεϊ και στη συνέχεια να μπει στη φυλακή».

Ποιος είναι ο αμυντικός Ματ Πέτγκρεϊβ

Ο αμυντικός Ματ Πετγκρεϊβ έχει ξεκινήσει ένα αξιοσημείωτο ταξίδι στο χόκεϊ σε διάφορα πρωταθλήματα και ηπείρους.

Με καταγωγή από το Τορόντο του Οντάριο, ξεκίνησε την καριέρα του τη σεζόν 2008-09 με τους Bramalea Blues στην Ontario Junior Hockey League. Στη συνέχεια άφησε το στίγμα του στην Ontario Hockey League με τους Niagara IceDogs, όπου αγωνίστηκε σε 67 παιχνίδια, συγκεντρώνοντας 25 πόντους.

Συνεχίζοντας το ταξίδι του στην OHL, ο Matt Petgrave μεταπήδησε στην Owen Sound Attack, όπου είχε 37 πόντους σε 61 παιχνίδια. Η επιτυχία του συνεχίστηκε τη σεζόν 2012-13 με τους Oshawa Generals, συγκεντρώνοντας εντυπωσιακούς 50 πόντους σε ισάριθμα παιχνίδια. Την επόμενη σεζόν, μεταπήδησε στα USports, εκπροσωπώντας το Πανεπιστήμιο του New Brunswick, όπου συνέχισε να λάμπει.

Το ταξίδι του Πέτγκρεϊβ επεκτάθηκε στην AHL και την ECHL, με θητεία στις Syracuse Crunch, Laval Rocket και Brampton Beast. Ειδικότερα, τη σεζόν 2018-19 με την Brampton Beast σημείωσε 40 πόντους στην ECHL.

Τη σεζόν 2020-21 ο Ματ Πέτγκρεϊβ εξερεύνησε τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένης της Τσεχίας και της Σλοβακίας, καθώς προσαρμόστηκε σε νέες προκλήσεις και εμπειρίες, αναδεικνύοντας την ευελιξία του.

Την περίοδο 2022-23, αγκάλιασε ένα νέο κεφάλαιο στην Elite Ice Hockey League (EIHL) του Ηνωμένου Βασιλείου με τους Sheffield Steelers, κάνοντας άμεσο αντίκτυπο με εντυπωσιακούς 48 πόντους σε 54 παιχνίδια.

Οι Αρχές ξεκίνησαν αμέσως έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του παίκτη και λίγες ώρες μετά το συμβάν υπήρξαν ερωτήματα σχετικά με το αν ο Πετγκρεϊβ έχει συλληφθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ