Μάρτενς και… Κάτσε για την πρόκριση

Μάρτενς και… Κάτσε για την πρόκριση

Με παρακαταθήκη το 1-0 του πρώτου αγώνα στο Καυτανζόγλειο, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα (17:00, otesport4, pamesports) στην Τούμπα τον Ηρακλή στη ρεβάνς της 3ης φάσης του Κυπέλλου.

Στόχος του “Δικεφάλου του Βορρά” δεν είναι μόνο η πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού αλλά και μια πειστική εμφάνιση μετά και από την ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο προπονητής των “ασπρόμαυρων”, Χουμπ Στέφενς, αναμένεται να παρατάξει το αρχικό σχήμα με κάποιες εκπλήξεις. Μία εξ αυτών είναι και ο Έργκους Κάτσε, ο οποίος επιστρέφει στην Τούμπα έπειτα από σχεδόν 4,5 μήνες λόγω της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί από τη διοίκηση του συλλόγου.

Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει το ματς με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Κίτσιου, αριστερά ο Λίνο και κεντρικό αμυντικό “δίδυμο” οι Βίτορ και Τζαβέλλας . Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Μαντούρο και Κάτσε με τον Μάρτενς μπροστά τους ενώ οι Στοχ και Λούκας θα παίξουν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Στέφανο Αθανασιάδη.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλας, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κάτσε, Μαντούρο, Νίνης, Μάρτενς, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στόχ, Βούκιτς και Αθανασιάδης.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ