Μανίκας: Δεν έχω σχέση με τα επεισόδια

Μανίκας: Δεν έχω σχέση με τα επεισόδια

 

Η τρίτη δόση των επεισοδίων στο κλειστό του Ελληνικού ,που οδήγησαν στην προσωρινή διακοπή του τελικού, ξεκίνησε από τα επίσημα. Εκεί βρισκόταν και ο Γιώργος Μανίκας, γνωστός από τον χώρο του μόντελινγκ. Τα φώτα έπεσαν πάνω του, καθώς βρέθηκε ακριβώς στο σημείο απ’ όπου ξεκίνησε η μεγάλη ανάφλεξη. Από στόμα σε στόμα άμεσα μεταφέρθηκε ότι έκανε χειρονομίες στους οπαδούς του Ολυμπιακού και λίγο ως πολύ προκάλεσε όσα ακολούθησαν. Εν ολίγοις στοχοποιήθηκε επωνύμως ένας ανάμεσα σε δεκάδες ανώνυμους.

 

Ο ίδιος μιλάει στο pamesports.gr και εξιστορεί όσα συνέβησαν μπροστά του στο χώρο των επισήμων.

 

«Τις προσκλήσεις τις πήρα από την ελληνική ομοσπονδία, καμία σχέση με συνδέσμους Ολυμπιακού ή Παναθηναϊκού. Έτυχε να κάθομαι πρώτη θέση μπροστά στον αγωνιστικό χώρο. Ξεκίνησε ο αγώνας κι άρχισα να βλέπω αριστερά μου στη θέση των επισήμων οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού να βρίζονται και να κάνουν χειρονομίες μεταξύ τους. Οι δυο έγιναν τέσσερις και μετά έξι. Προφανώς γνωρίζονταν μεταξύ τους. Μετά όταν η κόντρα αγρίεψε ήρθαν τα ΜΑΤ κοντά μας. Φοβήθηκα ,ήθελα να φύγω, πανικοβλήθηκα. Δίπλα μου ήταν ένα παιδάκι. Δεν μπορούσα να φύγω. Ήταν ένας αστυνομικός ασφαλείας δίπλα μου και του μίλησα άσχημα. Του είπα ότι πρέπει να ντρέπονται γιατί δεν κάνουν τίποτα, δεν μας προστατεύουν. Του φώναξα, του μίλησα απότομα. Νόμιζαν ότι επιτέθηκα στους Ολυμπιακούς, ότι φώναζα στους Ολυμπιακούς. Εκεί αρχίσαμε να λογομαχούμε, να μου επιτίθενται φραστικά.

 

Έχω πάει και στο ΟΑΚΑ και στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσω αγώνες. Έχω φιλικές σχέσεις με παίκτες και του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Έχω φανέλες και των δύο στο σπίτι μου. Δεν έχω σχέση με οπαδικά. Πήγα για να δω δυο μεγάλες ομάδες, όπως κάνω πάντα».

 

«Ευτυχώς δεν ήρθε η γυναίκα μου»

 

Ο Μανίκας λέει  ότι ευχαριστεί τον Θεό γιατί δεν πήρε την έγκυο γυναίκα του στο γήπεδο, όπως αρχικά είχε προγραμματίσει.

 

«Η δεύτερη πρόσκληση που είχα ήταν να έρθει η γυναίκα μου που είναι 9 μηνών έγκυος , δεν αισθανόταν καλά και πήρα μαζί τον γαμπρό μου. Ευχαριστώ το Θεό που δεν ήρθε τελικά στο γήπεδο. Δεν έχω σχέση ούτε με Ολυμπιακό, ούτε με Παναθηναϊκό.

 

Για να καταλάβεις όταν έδιωξαν τους οπαδούς εγώ κάθισα στην πλευρά των Ολυμπιακών.

 

Ακούω ότι με μαχαίρωσαν, ότι έκανα χειρονομίες στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Τίποτα από αυτά δεν έγιναν. Θέλω να πηγαίνω και στο ΣΕΦ και στο ΟΑΚΑ και θέλω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση. Εγώ γουστάρω το μπάσκετ. Δεν έχω σχέση με ομάδες.

 

Δεν το έχω ξαναδεί αυτό στη ζωή μου. Τρόμαξα».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ