«Μάχη» μέχρι τελικής πτώσης απόψε στο Μόναχο

Δύο από τα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, η Μπάγερν και η Λίβερπουλ, δίνουν «μάχη» μέχρι τελικής πτώσης, απόψε (22:00) στο Μόναχο. Το 0-0 της πρώτης αναμέτρησής τους στο Anfield έχει αφήσει ανοιχτούς τους λογαριασμούς.

Η μία από τις δύο θα αποχαιρετίσει σήμερα το βράδυ το Champions League. Η Μπάγερν θέλει μόνο τη νίκη. Η Λίβερπουλ προκρίνεται και με την ισοπαλία, αρκεί να σκοράρει. Το 0-0 στέλνει τις δύο ομάδες στην παράταση. Ποια θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα ειδικά στοιχήματα για την πρόκριση της Μπάγερν ή της Λίβερπουλ.

Οι πρώτοι σκόρερ των δύο ομάδων στα εγχώρια πρωταθλήματα είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Και οι δύο έχουν σημειώσει από 17 γκολ. Θα προσπαθήσουν να ανοίξουν το σκορ στο σημερινό παιχνίδι για να δώσουν το προβάδισμα για την πρόκριση στις ομάδες τους.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στα ειδικά στοιχήματα για το πρώτο γκολ από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ή τον Μοχάμεντ Σαλάχ στο σημερινό ντέρμπι του Champions League.

Ο Λεβαντόφσκι είναι ο πρώτος σκόρερ του Champions League με 8 γκολ. Σκόραρε στα 5 από τα 6 παιχνίδια της Μπάγερν στον όμιλο. Άνοιξε το σκορ σε 3 ματς, στο εντός έδρας με την ΑΕΚ και στα εκτός έδρας με τον Άγιαξ και τη Μπενφίκα.

Ο Σαλάχ έχει σημειώσει 3 γκολ στο Champions League. Πέτυχε το μοναδικό γκολ στη νίκη με 1-0 επί της Νάπολι και σκόραρε άλλες 2 φορές στο 4-0 επί του Ερυθρού Αστέρα.

Την Τρίτη η προσφορά του Pamestoixima.gr για το Champions League ήταν για το πρώτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα της Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ρονάλντο πέτυχε και τα 3 γκολ της Γιουβέντους στη νίκη-πρόκριση με 3-0 και οι παίκτες του Pamestoixima.gr που πόνταραν στο ειδικό στοίχημα για το πρώτο του γκολ εκμεταλλεύτηκαν την ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση για να πάρουν μεγαλύτερα κέρδη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ