Λύτρωση στο… τέλος για Λίβερπουλ

Λύτρωση στο… τέλος για Λίβερπουλ

Στο… 90’+1 λυτρώθηκε η Λίβερπουλ στο Λονδίνο, καθώς με πέναλτι του αρχηγού της, Στίβεν Τζέραρντ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με ανατροπή (3-2), ούσα πλέον στο -1 από την 3η θέση και στο -4 από την κορυφή.

Σε μια αγωνιστική που εκτός από το 0-0 στο «Εμιρέιτς» ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σημαδεύτηκε την Τετάρτη από τις αναβολές των αγώνων Μάντσεστερ Σίτι – Σάντερλαντ, Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την Μεγάλη Βρετανία με πολύ ισχυρούς ανέμους.

Οι «κόκκινοι» διατηρήθηκαν λοιπόν στην 4η θέση και πλησίασε στους 4 βαθμούς την κορυφή, καθώς νίκησε με 3-2 την Φούλαμ στο Λονδίνο, με τη γηπεδούχο να παραμένει τελευταία και σε πολύ δύσκολη θέση.

Το ματς ήταν συναρπαστικό, με τη Λίβερπουλ να μένει πίσω στο σκορ με απίστευτο αυτογκόλ από τον Τουρέ… Η γηπεδούχος προηγήθηκε μάλιστα δύο φορές, αλλά οι «κόκκινοι» έκαναν ανατροπή, με τον Στάριζτ (16 γκολ) να ισοφαρίζει σε 1-1 μετά από εξαιρετική μπαλιά του Τζέραρντ.

Η Τότεναμ με δύο γκολ του Αντεμπαγιόρ θριάμβευσε 4-0 της Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», έμεινε για 3η αγωνιστική αήττητη (2-1-0) και με την δεύτερη σερί νίκη είναι στο -3 από τη 4η θέση και τη Λίβερπουλ.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ