Λίβερπουλ – Νότιγχαμ Φόρεστ 3-0: Αφιέρωσαν τη νίκη στον Ντίας

Η Λίβερπουλ, που συγκλονίζεται από την απαγωγή των γονιών του Λουίς Ντίας, βρήκε τη δύναμη και νίκησε εύκολα με 3-0 στο «Ανφιλντ» τη Νότιγχαμ για να παραμείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν καλύτερη και πήρε τη νίκη με τα γκολ των Ζότα (31′), Νούνιες (35′) και Σαλάχ (77′), με τους «κόκκινους» να αφιερώνουν τα γκολ και τη νίκη στον Κολομβιανό συμπαίκτη τους, Ντίας.

Η Σιλένις Μαρουλάντα, μητέρα του 24χρονου Κολομβιανού διεθνή επιθετικού της Λίβερπουλ Λουίς Ντίας απελευθερώθηκε, λίγες ώρες μετά την απαγωγή της στην Κολομβία μαζί με τον πατέρα του παίκτη.

Oι γονείς του επιθετικού της Λίβερπουλ φέρεται να προσεγγίστηκαν από ένοπλους μοτοσυκλετιστές σε πρατήριο καυσίμων και αναγκάστηκαν να μπουν στο βαν όπου ταξίδευαν, όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα «O’ Jogo», ενώ σκετικές αναρτήσεις έχει κάνει στο «X» και ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Η εισαγγελία ανακοίνωσε έρευνα για τον εντοπισμό τους και, ώρες αργότερα, η εφημερίδα «El Tiempo» ανακοίνωσε τη διάσωση της μητέρας του παίκτη, Σιλένις Μαρουλάντα.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Κολομβίας Γκουστάβο Πέτρο ο οποίος στο κοινωνικό δίκτυο X (πρώην Twitter), έγραψε: «Η μητέρα του Λουίς Ντίας διασώθηκε στην επιχείρηση στο Μπαράνκς και συνεχίζουμε να αναζητούμε τον πατέρα του, Λουίς Μανουέλ Ντίας». Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Daily Mirror», λίγες ώρες αργότερα απελευθερώθηκε και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, ο οποίος κρατούνταν από τους απαγωγείς

Στο μεταξύ η Μπράιτον, αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, υποδέχθηκε τη Φούλαμ και προηγήθηκε με τον Φέργκιουσον (26′), αλλά η ομάδα του Λονδίνου βρήκε την ισοφάριση με τον Παλίνια στο 61ο λεπτό.

Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες: Στιλ, Γουέμπστερ, Ντανκ, Ιγκόρ, Αντίγκρα (71′ Φέλτμαν), Γκρος, Νταχούντ (71′ Γκίλμουρ), Μιτόμα, Μπαλεμπά (71′ Μπουανανότε), Λαλάνα (58′ Φάτι), Φέργκιουσον (79′ Πέδρο).

Νωρίτερα, οδυνηρη ήττα γνώρισε στο Λονδίνο η Γουέστ Χαμ από την Εβερτον με 1-0, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Premier League. Τα «σφυριά», αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, βρέθηκαν σε κακή ημέρα και η Εβερτον πήρε τη σπουδαία νίκη με το γκολ του Κάλβερτ-Λιούιν στο 51ο λεπτό.

Ο Ντέιβιντ Μόιες χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες: Αρεολά, Τσουφάλ, Ζουμά, Αγκέρ, Κρέσγουελ, Αλβαρεζ, Γουόρντ-Πράουζ (73′ Σούτσεκ), Μπόουεν, Πακετά, Κούντους, Αντόνιο (57′ Μπενραχμά).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ