ΛεΜπρον Τζέιμς: «Χρειαζόμαστε ένα ασθενοφόρο αμέσως» – Ηχητικό από τις εκκλήσεις για βοήθεια στον γιο του

Την Δευτέρα (24/7) ο 18χρονος γιος του ΛεΜπρον Τζέιμς, Μπρόνι, υπέστη καρδιακή προσβολή την ώρα που προπονούνταν. Την είδηση είχε κάνει γνωστή η οικογένεια του νεαρού αθλητή μέσω ανακοίνωσης που είχε δημοσιοποιήσει, πλέον ο Μπρόνι έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και βρίσκεται σπίτι του. Τώρα ένα ηχητικό ντοκουμέντο που σοκάρει, είδε το φως της δημοσιότητας.

ΛεΜπρον Τζέιμς: Ο 18χρονος γιος του υπέστη καρδιακό επεισόδιο την ώρα της προπόνησης

Σύμφωνα με το New York Post πρόκειται για το τηλεφώνημα που έγινε στο 911, προκειμένου να καλεστεί ασθενοφόρο για να παραλάβει τον 18χρονο και να τον οδηγήσει στο νοσοκομείο.

«Χρειαζόμαστε ένα ασθενοφόρο αμέσως» ακούγεται να λέει ο άνθρωπος που κάλεσε για βοήθεια, στον άνθρωπο του 911 που απάντησε στην κλήση, μετά την καρδιακή ανακοπή του Μπρόνι.

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Ο γιος του πήρε εξιτήριο μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη – Τα πρώτα λόγια του πατέρα του

«Άκου, άκου, άκου, φέρε ένα ασθενοφόρο εδώ τώρα!» τονίζει αυτός που ζητά βοήθεια. Όταν ο αποστολέας ρώτησε αν υπήρχε γιατρός ή νοσοκόμα στις εγκαταστάσεις που βρίσκονταν, ο καλών είπε: «Όχι, δεν υπάρχει γιατρός».

«Η βοήθεια είναι ήδη καθ’ οδόν, εντάξει, πήγαινε δίπλα του με το τηλέφωνο» αναφέρει ο άνθρωπος του 911.

Το τι οδήγησε στο καρδιακό επεισόδιο, δεν έχει γίνει σαφές. Έχει γίνει γνωστό πως ο 18χρονος υπέστη την καρδιακή προσβολή κατά την διάρκεια της προπόνησής του με την ομάδα στο Πανεπιστήμιο του USC.

Στην ανακοίνωση που είχε εκδόσει η οικογένεια, αναφερόταν: «Χθες, ενόσω προπονείτο, ο Μπρόνι Τζέιμς υπέστη καρδιακή προσβολή. Ιατρικό επιτελείο μπόρεσε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και να διακομίσει τον Μπρόνι στο νοσοκομείο. Τώρα είναι σε σταθερή κατάσταση και δεν βρίσκεται πλέον στη ΜΕΘ. Ζητάμε σεβασμό και ιδιωτικότητα για την οικογένεια Τζέιμς και θα ενημερώσουμε τα ΜΜΕ όταν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Ο ΛεΜπρον και η Σαβάνα θέλουν να στείλουν δημόσια τις βαθύτατες ευχαριστίες τους στο ιατρικό και προπονητικό προσωπικό του USC για την απίστευτη δουλειά τους και την αφοσίωσή τους στην ασφάλεια των αθλητών».

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς δήλωσε: «Η οικογένειά μας είναι ασφαλής, όλο θα πάνε μια χαρά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ