Λαμία – ΑΕΚ 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στη Λαμία με την τοπική ομάδα και την ΑΕΚ να αναδεικνύονται ισόπαλες δίχως τέρματα (0-0). Και οι δύο ομάδες είχαν κάποιες ευκαιρίες να σημειώσουν γκολ, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν με την ομάδα του Μάντζιου να παραμένει αήττητη στην έδρα της. Η ΑΕΚ είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Γιακουμάκη.

Η Λαμία κατάφερε να περιορίσει την ΑΕΚ, να μην της αφήσει διαδρόμους και να ελέγξει το ρυθμό. Οι γηπεδούχοι μάλιστα ήταν αυτοί που έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Στο 9΄ ο Βασιλόγιαννης εκτέλεσε το φάουλ και ο Τσιντώτας απέκρουσε, με την μπάλα να απομακρύνεται με τη βοήθεια του δοκαριού.

Η εικόνα στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ κακή, με τις δύο ομάδες να αδυνατούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Στο 79΄ η ΑΕΚ με έναν περιπετειώδη τρόπο έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στην αναμέτρηση. Ο Λόπες εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα βρήκε στο τείχος κι άλλαξε πορεία, ο Γιακουμάκης από τη μικρή περιοχή έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει ως το τέλος και οι δύο ομάδες να πάρουν από ένα βαθμό.

Η ΑΕΚ, εκτός από τους δύο βαθμούς έχασε και τον Ολιβέιρα, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Κάρτες: Βασιλόγιαννης – Κρίστισιτς, Λόπες, Λιβάγια, Παουλίνιο, Σιμόες

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Βασιλόγιαννης (90+1′ Μπουλούλης), Τιρόνε (73′ Σάλιακας), Ρόμανιτς, Τουράμ.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης (46′ Αλμπάνης), Λόπες, Σιμόες, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Λιβάγια, Ολιβέιρα (44′ λ.τρ. Γιακουμάκης).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ