Κριστιάνο Ρονάλντο: Αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του, μετά τον χαμό του δίδυμου αδελφού της

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του. Είναι η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μετά τον θάνατο του δίδυμου αδελφού της μικρής.

Ο ποδοσφαιρικός αστέρας είπε ότι «τώρα είναι η ώρα να είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή». Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με την σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ και τα παιδιά τους πόζαραν, ενώ σημείωσε ότι και οι δύο ένιωσαν «όλη την αγάπη» που τους είχαν δοθεί από φίλους αλλά και αγνώστους από τότε που πέθανε το αγοράκι τους.

Ο Ρονάλντο, ο οποίος έχει ήδη μια τετράχρονη κόρη με την Ροντρίγκεζ, καθώς και άλλα τρία παιδιά, είπε: «Σπίτι μου, σπιτάκι μου. Η Τζίο κι η μικρή μας είναι επιτέλους μαζί μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για τα καλά λόγια και τις χειρονομίες σας».

Ο ποδοσφαιριστής περιέγραψε πόσο συγκινήθηκε από το χειροκρότημα ενός λεπτού κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τρίτης μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η συγκινητική στιγμή στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ

Οι οπαδοί των δύο ομάδων έδειξαν αλληλεγγύη στον παίκτη και χειροκρότησαν στο έβδομο λεπτό -όσο και το νούμερο του Πορτογάλου σταρ.

Μερικοί οπαδοί της Γιουνάιτεντ φώναξαν το όνομα του Ρονάλντο και σήκωσαν τη φανέλα του, ενώ οι οπαδοί της Λίβερπουλ τραγούδησαν το You’ll Never Walk Alone, καθώς ο μάνατζέρ τους Γιούργκεν Κλοπ χειροκρότησε.

Είπε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του «δεν θα ξεχνούσαν ποτέ αυτή τη στιγμή σεβασμού και συμπόνιας»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ