Κουνάει μαντήλι ο Αμπντούν

Κουνάει μαντήλι ο Αμπντούν

Τα τυπικά απομένουν πλέον για την αποχώρηση του Τζαμέλ Αμπντούν από τον Ολυμπιακό, με τον Αλγερινό να ετοιμάζει ήδη τις αποσκευές του.

Ο 27χρονος τα βρήκε σε όλα με τη νέα του ομάδα και η πρόταση που ήρθε στα γραφεία της ομάδας φέρεται πως ικανοποίησε απόλυτα τους ερυθρόλευκους. Νότιγχαμ, Σαουθάμπτον και ομάδα από το Κατάρ (σενάρια για Αλ Γκαράφα) έχουν πλησιάσει τους Πειραιώτες και τις επόμενες ώρες θα γίνει γνωστός ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Αμπντούν. 

Ο Αλγερινός είναι πιθανό να αποχωρήσει ακόμα και αύριο το πρωί από το Ζέεφελντ για το νέο του προορισμό. Με άλλα λόγια είναι ζήτημα ωρών ή το αργότερο ημερών.

Και Αμαλφιτανό και Μολό

Ο Μοργκάν Αμαλφιτανό από την άλλη δεν είναι μία περίπτωση που έχει μπει στο… ψυγείο για τον Ολυμπιακό. Οι Γάλλοι προβλέπουν νέες εξελίξεις με τον πρωταθλητή. Εξελίξεις που μπορεί να έχουν θετική κατάληξη.

Όσο για τον Γιοάν Μολό είναι ένα ακόμα όνομα που ενδέχεται να επανέλθει στο προσκήνιο για τους νταμπλούχους που κοιτάζουν και την πρώτη και την δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ