Κώστας Μπακογιάννης στον Realfm 97,8: Πρώτα τα κλειδιά στο χέρι για την Αρένα και τον Ερασιτέχνη και μετά η μπουλντόζα στη Λεωφόρο

«Συνολικά 400 εκατομμύρια ευρώ θα είναι ο προϋπολογισμός των έργων για την Διπλή Ανάπλαση και την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό» όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, στον Realfm 97,8 και στον Παύλο Παπαδημητρίου. 

Όπως ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης αναμένεται να δημιουργηθούν εκατοντάδες ποιοτικές νέες θέσεις εργασίας, τόσο στην κατασκευή όσο και στην λειτουργία του νέου γηπέδου και των εγκαταστάσεων.

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Δήμαρχο, θα μπει στο νέο του γήπεδο στο Βοτανικό το 2026, ενώ νωρίτερα, το 2024, θα είναι έτοιμες οι εγκαταστάσεις που θα στεγάσουν τα αθλήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, περιλαμβανομένων κλειστού γυμναστηρίου 3.000 θέσεων και ανοιχτού κολυμβητηρίου ολυμπιακών διαστάσεων.

«Εάν δεν έχουμε τα κλειδιά στο χέρι, για όλες τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη και εάν δεν δώσει ο Παναθηναϊκός το πρώτο παιχνίδι στο νέο γήπεδο του Βοτανικού, καμία μπουλντόζα δεν πρόκειται καν να πλησιάσει στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας» ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης μιλώντας στην εκπομπή RealSports. «Ο Βοτανικός είναι η μεγαλύτερη αστική ανάπλαση που υλοποιείται στην Ευρώπη σήμερα», πρόσθεσε.

Το συντονιστικό ρόλο στο πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης θα έχει ο Δήμος Αθηναίων, με τον κ. Μπακογιάννη να σημειώνει: «Είναι ένα μεγάλο στοίχημα και για εμένα και για τον Δήμο Αθηναίων. Ο Δήμος ήρθε και ανέστησε ένα πρότζεκτ που πολλοί το θεωρούσαν πεθαμένο. Προχωράμε με σταθερά βήματα. Το νερό μπήκε στο αυλάκι».

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, επανέλαβε την πρόθεση του να διεκδικήσει την εμπιστοσύνη των Αθηναίων και στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές, λέγοντας: «θέλω να είμαι στο πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό το 2026 ως Δήμαρχος».

Ακούστε εδώ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ