Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις από την Αγγελική Νικολούλη – Για ποια έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου ότι “μιλάει πολύ, πρέπει να την βρω”

Η υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου στην Πάτρα, μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, που παρακολουθεί συντετριμμένη τα νέα στοιχεία και τις εξελίξεις. Η Αγγελική Νικολούλη προχώρησε σήμερα και σε νέες αποκαλύψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. 

Το “Φως στο Τούνελ” είναι μία από τις εκπομπές που ασχολήθηκαν εκτενώς με την υπόθεση της Πάτρας, ενώ χθες μετέδωσε και νέα ντοκουμέντα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ όπου και κρατείται, η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου τηλεφώνησε σήμερα στην αδελφή της και ζήτησε να μάθει τι ακριβώς είπε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της. Παράλληλα ζήτησε να ενημερωθεί για το αν το “Φως στο Τούνελ” παρουσίασε κάποιο νέο στοιχείο, ή αν μίλησε κάποιος νέος μάρτυρας.

Στο μεταξύ, η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού και προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις. Όπως είπε, η Ρούλα Πισπιρίγκου έψαχνε να βρει αν είναι έγκυος η νέα φίλη του Μάνου Δασκαλάκη, του εν διαστάσει συζύγου της.

Αναφερόμενη στα ηχητικά ντοκουμέντα που προβλήθηκαν στην εκπομπή, η δημοσιογράφος τόνισε: “Ενώ το είχα ακούσει, σοκαρίστηκα γιατί ήξερα τι είχε προηγηθεί. Kaτάλαβα από την κουβέντα που είχα με αυτή την γυναίκα, ότι έπρεπε να εστιάσω την έρευνα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Μία βαθιά έρευνα να δω γιατί η εμμονή της, γιατί το παιδάκι της χωρίς να έχει πρόβλημα, όχι μόνο να πάει σε παιδιατρικό νοσοκομείο, αλλά και να παραμείνει. Έγιναν εξετάσεις εξονυχιστικές, δεν βρέθηκε κάτι στην Τζωρτζίνα και της είπαν ότι το παιδί δεν έχει τίποτα και πρέπει να πάρει εξιτήριο. Λίγο μετά -όπως αποδεικνύεται τώρα- είχαμε την πρώτη απόπειρα, κάτι της χορήγησε και το παιδί έπαθε την κρίση…”.

Όπως περιέγραψε, “στην αρχή είναι θλιμμένη, καλλιεργεί κι ένα έδαφος γι’ αυτό που θα ακολουθήσει και που της έχει γίνει εμμονή. Μετά παίρνει πάλι κι αλλάζει, η θλίψη φεύγει, κι έχουμε μία θεατρίνα απίστευτη. Να περιγράφει τι; Ότι έχει πανιάσει το παιδί. Την επόμενη ημέρα επιχειρεί την δεύτερη απόπειρα. Έχουμε την άμεση επέμβαση των γιατρών και την άλλη μέρα – έχει τέτοια εμμονή – και βλέπει ότι οι προηγούμενες απόπειρες δεν πέτυχαν. Μήπως επειδή ενημέρωσε τους γιατρούς έγκαιρα; Και πάμε την Κυριακή με την καθυστέρηση, πεθαίνει το παιδί, μπαίνουν μέσα οι γιατροί, αλλά δεν περίμενε ότι θα το επαναφέρουν μετά από 50 λεπτά προσπάθεια. Αλλά επανήλθε τετραπληγικό κι αυτό της χάλασε τα σχέδια… Αυτά είναι τα άγρια στοιχεία”.

Υπενθυμίζεται ότι στο “Τούνελ” μεταδόθηκε η μαρτυρία, η οποία επιβεβαιώθηκε και από το γραφείο τελετών, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε η μικρή Τζωρτζίνα να ταφεί μαζί με το τάμπλετ της.

Η εμμονή για την φίλη του Μάνου στην Αθήνα

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη “η γυναίκα αυτή, με εμμονή, μου ζητάει να βρω τα στοιχεία της φίλης του Μάνου στην Αθήνα. Της λέω δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Σε κάποια στιγμή την ρώτησα ‘γιατί το ψάχνεις, τι θες;’. Και μου λέει ‘μιλάει πολύ, πρέπει να την βρω’. Αυτό δεν μου άρεσε, φρόντισα να ενημερώσω αυτούς που έπρεπε. Μου είπε ότι ‘θέλω να βεβαιωθώ εάν είναι έγκυος'”, αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

Σχολίασε, επίσης, πως το γεγονός ότι η 33χρονη “χτυπούσε” σε νοσοκομεία σημαίνει πως επρόκειτο για οργανωμένο σχέδιο.

“Ο Μάνος κάτι είδε που τον εξόργισε”

Αναφερόμενη στον Μάνο Δασκαλάκη, η Αγγελική Νικολούλη τόνισε:

“Ο Μάνος μέχρι πρότινος μας κατηγορούσε γιατί μιλούσαμε έτσι για την γυναίκα του. Έλεγε πως την ξέρει την Ρούλα και δεν το δέχεται αυτό. Μετά αυτή η στάση άλλαξε. Ο Μάνος τα πήρε τα πράγματα κι έφυγε -και την άλλη μέρα βρέθηκε νεκρή η Ίρις- γιατί κάτι διαπίστωσε, κάτι είδε, που τον εξόργισε”.

“Δεν θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες. Είδε κάτι ο άνθρωπος, είπε δεν αντέχω άλλο και σηκώθηκε κι έφυγε”, τόνισε η δημοσιογράφος.

Τι είπε για το απειλητικό μήνυμα

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής δέχτηκε απειλητικά μηνύματα. Το ένα έγραφε “Νικολούλη ψόφα” και εστάλη από προφίλ με το όνομα της αδελφής της 33χρονης. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου κάλεσε στο “Τούνελ” και επικοινώνησε με την Αγγελική Νικολούλη, διαψεύδοντας πως έστειλε εκείνη το μήνυμα.

“Έλεγε ότι δεν δέχεται την κατηγορία για την αδελφή της και ότι θα συνεχίσει την έρευνά της. Από μέσα η μητέρα της έλεγε να ερευνήσουμε και την οικογένεια του συζύγου”, τόνισε η Αγγελική Νικολούλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της, τα όργανα των άλλων δύο παιδιών που βρίσκονται στα εργαστήρια θα ερευνηθούν πάλι, προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση. Τώρα, μπορούν να απλώσουν την έρευνα, όπως είπε.

“Έχει μπει σε έναν ρόλο από την αρχή – Δύσκολα θα σπάσει”

Ερωτηθείσα για το εάν εκτιμά ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου θα σπάσει, η Αγγελική Νικολούλη είπε πως αυτό δύσκολα θα συμβεί.

“Εγώ την προσέγγιζα σαν μάνα, σαν γυναίκα. Την προσέγγιζα ανθρώπινα και σαν ρεπόρτερ στα τελευταία. Μία τέτοια γυναίκα που ξέρει να ελέγχει τα συναισθήματά της μου φαίνεται δύσκολα ότι θα σπάσει, γιατί έχει μπει σε έναν ρόλο από την αρχή. Το θεατρίνα δεν είναι τυχαία, έχει μπει σε ένα ρόλο από την αρχή και τον παίζει καλά”, σχολίασε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ