Κόσοβο-Ελλάδα: Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα της Εθνικής

Η Εθνική Ελλάδα θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στο Κόσοβο στον αποψινό αγώνα, που θα γίνει στην Πρίστινα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Η «γαλανόλευκη» δεν έχει κανένα περιθώριο για απώλεια και θα πρέπει πάση θυσία να πάρει το τρίποντο, αλλιώς το όνειρο θα… πετάξει από νωρίς.

Ο Τζον Φαν Σιπ προσανατολίζεται να παρατάξει την Εθνική με τρεις στην άμυνα και διάταξη 3-5-2.

Υπάρχουν ακόμα ορισμένα ερωτηματικά σε πρόσωπα, αλλά οι περισσότερες θέσεις έχουν «κλειδώσει». Μην ξεχνάμε ότι απουσιάζουν κομβικοί παίκτες όπως οι Μασούρας, Τζόλης, Πέλκας και Γαλανόπουλος.

Ο Βλαχοδήμος θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ και η θέση του δεν αμφισβητείται. Στην τριάδα της άμυνας σίγουροι πρέπει να θεωρούνται οι Τζαβέλλας, Μαυροπάνος, με τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Χατζηδιάκο να διεκδικούν την θέση που απομένει.

Στα αριστερά της άμυνας της Εθνικής, ο Τσιμίκας έχει τον πρώτο λόγο έναντι του Γιαννούλη που επίσης είναι υποψήφιος, με τον Ανδρούτσο να καλύπτει το δεξί άκρο.

Ο Μπουχαλάκης θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, το ίδιο και ο Σιώπης, τον οποίον έχει δοκιμάσει σε αυτές τις προπονήσεις ο Ολλανδός ομοσπονδιακός και φαίνεται πως τον ετοιμάζει για το αρχικό σχήμα.

Μένει μια θέση στη μεσαία γραμμή και εκεί υπάρχει ερωτηματικό για το αν θα είναι ο Ζέκα ή θα προτιμηθεί ένας πιο επιθετικογενής παίκτης όπως ο Μάνταλος ή ο Βρουσάι.

Μπροστά, ο Μπακασέτας δύσκολα βγαίνει από την ενδεκάδα και θα πλαισιώσει τον Παυλίδη.

πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ