Κόντρες γιγάντων μετά το “ναυάγιο” του Ντε Χέα

Μετά από το “ναυάγιο” της μεταγραφής του Νταβίντ Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την κριτική που ασκήθηκε στην διοίκηση της “Βασίλισσας”, ο ισπανικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας περιγράφει το ιστορικό της υπόθεσης και επιρρίπτει ευθύνη στην αγγλική ομάδα για καθυστέρηση στην αποστολή των απαραίτητων εγγράφων.

Η επίσημη θέση της Ρεάλ Μαδρίτης:

1. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπήκε σε διαπραγματεύσεις για την πώληση του Νταβίντ Ντε Χέα μέχρι χθες το πρωί.

2. Η Ρεάλ παρά τις δυσκολίες για την πραγματοποίηση μιας τέτοιας μεταγραφής στην τελευταία ημέρα της προθεσμίας, συμφώνησε να αρχίσει συζητήσεις.

3. Όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχτηκε να αρχίσει διαπραγματεύσεις, έβαλε ως όρο στη συμφωνία την απόκτηση του Κέιλορ Νάβας και μας είχε ενημερώσει πως είχε έρθει σε επαφή με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή.

4. Οι δύο ομάδες ήρθαν γρήγορα σε συμφωνία για τη μετακίνηση και των δύο παικτών. Ακολούθησε η ταχεία ανταλλαγή των απαιτούμενων εγγράφων, προκειμένου να υπάρχει χρόνος ώστε να δηλωθεί εγκαίρως στο επίσημο σύστημα μεταγραφών της FIFA. Η Ρεάλ έστειλε τα συμβόλαια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 13:39, ώρα Ισπανίας.

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Εφιάλτης… Σουόνσι για Γιουνάιτεντ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ