Κονέ: Το “πάω στον Παναθηναϊκό” αυτή τη στιγμή δεν ισχύει – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Παναγιώτης Κονέ με συνέντευξή του στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Euro-Euro Όλοι» έβαλε τέλος στα σενάρια μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Ο ποδοσφαιριστής υποστήριξε ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδια του να επιστρέψει στην Ελλάδα και να παίξει στους «πράσινους».

«Ενδεχομένως παρερμηνεύθηκε ότι έχω μια καλή σχέση με τον κύριο Στραματσόνι. Το λάθος άρχισε από τα ιταλικά ΜΜΕ, να το ξεκαθαρίσω. Όσα γράφονται είναι υποθετικά. Ούτε εγώ, ούτε ο μάνατζέρ μου έχουμε συζητήσει κάτι τέτοιο. Δεν υποτιμώ το ελληνικό ποδόσφαιρο, κάθε άλλο, όμως καλώς ή κακώς παίζω στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια, έχω ανδρωθεί ποδοσφαιρικά εδώ, μου ταιριάζει και εδώ θέλω να συνεχίσω. Επειδή σέβομαι τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά και τον κόσμο της ομάδας μου, θέλω να το ξεκαθαρίσω. Δεν είναι στα σχέδιά μου να επιστρέψω στην Ελλάδα. Το να πάω στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή δεν ισχύει και δεν είναι στα άμεσα μου σχέδια. Μιλάω με τον κ. Στραματσόνι και τον εκτιμάω. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από τον Παναθηναϊκό ή με την Ουντινέζε. Αν έχει συζητηθεί μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ουντινέζε είναι δύσκολο να μην με είχαν ενημερώσει. Ο δανεισμός μου στη Φιορεντίνα δεν πήγε καλά. Θα ήταν δύσκολο να έρθω δανεικός στον Παναθηναϊκό από την Ουντινέζε. Είναι δύσκολο. Αν αυτό γινόταν στο μέλλον, που δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου, δεν θα ήταν ως δανεικός», είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: Pamesports.gr και ΕΡΤ1

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις του Κονέ στην ΕΡΤ1:

Διαβάστε επίσης:

Ιταλικά ΜΜΕ: Μια ανάσα από τον Κονέ ο Παναθηναϊκός

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ιμπάρμπο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ