Κιλιάν Εμπαπέ: Δεν ανανεώνει με την Παρί Σεν Ζερμέν – Ποιες ομάδες θα τον διεκδικήσουν

Τάσεις φυγής από την Παρί Σεν Ζερμέν έχει ο Κιλιάν Εμπαπέ όπως αποκαλύπτει η έγκυρη γαλλική εφημερίδα «L’Equipe». 

“Δεν σκοπεύει να μείνει στην Παρί”

Φωτιές ανάβει ο γαλλικός Τύπος σχετικά με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ καθώς σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ ο διεθνής επιθετικός έχει αποφασίσει να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αυτόματης ανανέωσης ως το 2025 που υπάρχει στο συμβόλαιο του. Πλέον έχει προθεσμία έως τις 31 Ιουλίου 2023 για να ασκήσει αυτή την επιλογή, αλλά σύμφωνα με την έγκυρη εφημερίδα έχει πάρει ήδη την απόφασή του να αποχωρήσει και μένει να την ανακοινώσει στους ιθύνοντες του γαλλικού συλλόγου.

Αυτό σημαίνει πρακτικά πως ο Εμπαπέ θα μπει σε λίγους μήνες στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Υπάρχει δηλαδή ο κίνδυνος να φύγει ως ελεύθερος σε έναν χρόνο, οπότε για να μην μείνει με άδεια χέρια η Παρί Σεν Ζερμέν θα πρέπει να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι! Άλλωστε είναι δύσκολο στις μέρες μας για οποιαδήποτε ομάδα να κρατήσει έναν ποδοσφαιριστή δυσαρεστημένο.

Ποιες ομάδες περιμένουν στη… γωνία

Τη στιγμή που ο Εμπαπέ εμφανίζεται κάθετος να μην παραμείνει στην Παρί, οι “μνηστήρες” περιμένουν στη γωνία! Πρώτη και καλύτερη η Ρεάλ Μαδρίτης που τον έχει διεκδικήσει αρκετές φορές και έφτασε πολύ κοντά να τον ντύσει στα “λευκά”. Θεωρείται δεδομένο ότι η βασίλισσα θα καταθέσει την πρότασή της και αναπόφευκτα είναι το φαβορί, καθώς και ο ίδιος ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει τη θέληση του να παίξε κάποια στιγμή στην Μαδρίτη.

Είναι δεδομένο όμως ότι οι Ισπανοί δεν θα παίξουν μόνοι τους, καθώς για τον Γάλλο σταρ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Αγγλία. Τόσο η Λίβερπουλ, όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιχειρήσουν να τον αποκτήσουν  και εκεί υπάρχει το δέλεαρ της συμμετοχής στην Premier League, που είναι κατά κοινή ομολογία το καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στον κόσμο.

Πλέον οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες για τη σχέση του Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν και το μέλλον του, αν και από το περιβάλλον του μιλάνε για δεδομένη απόφαση που δεν αλλάζει. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η ενδεχόμενη μετακίνηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή μπορεί να αλλάξει κάλλιστα τον ποδοσφαιρικό ευρωπαϊκό χάρτη.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ