Κέρδη για 77 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park – Δύο στα δύο για την εκπληκτική ΛΑΤΙΝΑ

Πολλούς νικητές και εντυπωσιακές αφίξεις επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, στο Markopoulo Park. Συνολικά βρέθηκαν 77 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 400 ευρώ.

Στην 5η ιπποδρομία και σε μία εντυπωσιακή άφιξη η ΛΑΤΙΝΑ (IRE), αν και καθυστέρησε στην εκκίνηση, κατάφερε, πραγματοποιώντας εκπληκτικό φίνις, να τερματίσει πρώτη και να πετύχει 2 νίκες σε ισάριθμες συμμετοχές. Η 3ετής φοράδα ιδιοκτησίας Colella Antoine, προπονείται από τον Σταύρο Αγγελόπουλο και στη χθεσινή της επιτυχία είχε αναβάτη τον Νίκο Μιχαηλίδη.

Δείτε το βίντεο από την 5η ιπποδρομία

Στην 1η ιπποδρομία ο ίππος με το μεγαλύτερο rating στην Ελλάδα (100), ΡΕΒΑΜΠ (USA), σημείωσε την 11η νίκη της καριέρας του σε κούρσα των 1.800 μέτρων. Ο ιδιοκτησίας του Χρήστου Αργυρόπουλου και του Γιώργου Μαλαδάκη, ΡΕΒΑΜΠ, προπονείται από τον Χρήστο Θεοδωράκη και ο αναβάτης του ήταν για ακόμη μία φορά Μάριος Χριστοφής.

Επικράτηση του 7ετή ΜΠΑΚΑΚΑΡΑΤ στη 2η κούρσα

Ο ΜΠΑΚΑΚΑΡΑΤ (IRE) σημείωσε την 4η συνεχόμενη νίκη του στην 2η ιπποδρομία και απέδειξε ότι βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Ιδιοκτησίας Anassa Stables ΜΟΝ/ΠΗ ΙΚΕ, ο 7ετής εκτομίας προπονείται από τον Μιχάλη Ιωαννίδη και είχε στη σέλα του τον Παναγιώτη Δημητσάνη.

Νίκες για αναβάτες και προπονητές

Για τον αναβάτη Παναγιώτη Δημητσάνη ήταν η 1η από τις 2 νίκες που σημείωσε στη χθεσινή συγκέντρωση καθώς στην τελευταία ιπποδρομία επικράτησε με τον ίππο ΛΟΣΤ ΟΦ ΛΑΒ (GB) ιδιοκτησίας Δημήτρη Παρασκευόπουλου και προπόνησης Χρήστου Σταύρου.

Δύο νίκες πέτυχε και ο αναβάτης Νίκος Μιχαηλίδης, ενώ από μία σημείωσαν οι Μάριος Χριστοφής και Κώστας Μαστοράκης. Από πλευράς προπονητών από μία νίκη σημείωσαν οι Χρήστος Θεοδωράκης, Μιχάλης Ιωαννίδης, Άδωνις Κρητικός, Χάρης Χαραλάμπους, Σταύρος Αγγελόπουλος και Χρήστος Σταύρου.

Markopoulo Park
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον ΛΟΣΤ ΟΦ ΛΑΒ (GΒ)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ