Καρνέζης: Όνειρο ζωής

Καρνέζης: Όνειρο ζωής

Ως όνειρο ζωής για τους διεθνείς μας χαρακτήρισε την πρόκριση στο Μουντιάλ ο Ορέστης Καρνέζης. Ο γκολκίπερ της Εθνικής τόνισε ότι αυτός ήταν και ο στόχος, καθώς και ότι η «γαλανόλευκη» έδειξε την ανωτερότητά της.

«Δείξαμε την ανωτερότητά μας από το πρώτο παιχνίδι. Δίκαια προκριθήκαμε. Ήμασταν καλύτεροι από τους Ρουμάνους. Είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή για όλους. Είναι ένα όνειρο ζωής για όλους τους ποδοσφαιριστές. Είμαστε όλοι χαρούμενοι και συγκινημένοι, όπως και ο κ. Σάντος.

Είμαστε μία μεγάλη ομάδα, με παίκτες υψηλού επιπέδου και δίκαια είμαστε στη Βραζιλία. Στόχος μας ήταν να περάσουμε στο Μουντιάλ. Πρέπει να σταθούμε στην πρόκριση, είναι κάτι σπουδαίο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά, θα δούμε τι θα κάνουμε. Ένα-ένα τα βήματα», ήταν τα λόγια του.

 

Σάμαρης: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει τι συνέβη»

Από τη πλευρά του, ο Ανδρέας Σάμαρης δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει συμβεί, όπως παραδέχτηκε στις δηλώσεις του. «Η αλήθεια είναι πως δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Αυτό με κάνει να έχω λιγότερο άγχος. Αυτά που τόσα χρόνια έβλεπα στην τηλεόραση τώρα τα ζω από κοντά».

Για τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια: «Πανηγυρίσαμε πολύ έντονα στα αποδυτήρια. Ο προπονητής μας, μάς συνεχάρη για τη νίκη. Είμαστε μια οικογένεια για αυτό πανηγυρίσαμε τόσο έντονα την πρόκριση».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Δεν ανησυχήσαμε ιδιαίτερα μέχρι το γκολ. Οι Ρουμάνοι ήταν ακίνδυνοι και το είχαν καταλάβει ότι ήταν πολύ δύσκολο να προκριθούν για αυτό και είχε ηρεμήσει η ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

 

Πηγή: gazzetta.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ