“Καυτά”…τετ α τετ του Μπενζεμά με τρανσέξουαλ

“Καυτά”…τετ α τετ του Μπενζεμά με τρανσέξουαλ

Νέο… σκάνδαλο με «ροζ» χρώμα για τον Καρίμ Μπενζεμά. Συγκεκριμένα, η βελγική ιστοσελίδα «Sud Info» έβγαλε… στη σέντρα τον διεθνή άσο, αναφέροντας πως ο στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε 8.000 ευρώ σε Βέλγο τρανσέξουαλ για να περάσει μαζί του δυο «καυτές» βραδιές! Όπως και ο ράπερ φίλος του Μπούμπα…

Να θυμίσουμε πως ο Καρίμ Μπενζεμά πριν από μερικά χρόνια είχε απασχολήσει ξανά για παρόμοιο θέμα, όταν είχε κατηγορηθεί μαζί με τον Φρανκ Ριμπερί, πως είχε κάνει βρεθεί σεξουαλικά με την ανήλικη ιερόδουλη, Ζαχία Ντεχάρ, η οποία φαίνεται πως έχει σχέση και με τη νέα ιστορία. Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρει την δικαστική οδό, αλλά δεν έχει εκδικαστεί ακόμα…

Σε ότι αφορά στη νέα περιπέτεια του Μπενζεμά, να αναφέρουμε πως η «Sud Info» φιλοξένησε συνέντευξη από την 29χρόνη ξανθιά Βικτόρια Ντορβά. Η Βικτόρια (που πριν από πέντε χρόνια λεγόταν Τζόνι) ανέφερε πως αποφάσισε να μιλήσει, καθώς έμαθε πως η σχετική ιστορία διέρρευσε στην Γαλλία.

«Τον συνάντησα στο Παρίσι μαζί με την φίλη μου Ζαχία Ντεχάρ. Μου ζήτησε ραντεβού και μου πρόσφερε 2.000. Αν και είχα κάποιους ενδοιασμούς τελικά δέχτηκα», ανέφερε η Βικτόρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γάλλος άσος επικοινώνησε στη συνέχεια ξανά με την Βικτόρια, καθώς ήθελε και δεύτερη «καυτή» βραδιά. Όπως και έγινε με τον Μπενζεμά να πληρώνει 6.000 ευρώ!

«Γνώριζε για την εγχείρηση μου αλλά μου είπε πως δεν τον πειράζει. Μου είπε μάλιστα καλύτερα έτσι, ώστε να έχει επαφή με μια νεαρή γυναίκα…», ανέφερε η Βικτόρια η οποία αποκάλυψε πως έκανε σεξ και με τον ράπερ φίλο του Μπενζεμά, Μπούμπα: «Ήθελε να περάσει μια βραδιά μαζί μου και του κόστισε 3.000 ευρώ. Ο μάνατζερ του με έβαλε να υπογράψω ένα μνημόνιο συμφωνίας πως δεν θα μιλήσω στις σκανδαλοθηρικές εφημερίδες. Φυσικά τόσο ο Μπενζεμά όσο και ο Μπούμπα αρνήθηκαν τα πάντα. Ντρέπονται να παραδεχτούν πως πλήρωσαν για σεξ, πόσο μάλλον με έναν τρανσέξουαλ. Προσωπικά δεν μίλησα ποτέ στον Τύπο της Γαλλίας. Υπάρχει μάλιστα και ένα βίντεο στο διαδίκτυο στο οποίο υποστηρίζω πως δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για την υπόθεση».

Όπως και να’ χει η προσωπικότητα του Καρίμ Μπενζεμά δέχτηκε ισχυρό πλήγμα με τη νέα «καυτή» ιστορία με τη Βικτόρια, που λεγόταν Τζόνι, και κατοικεί στην πόλη Φλερούς κοντά στο Σαρλερουά!

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ