Η ήττα έφερε νεύρα

Η ήττα έφερε νεύρα

Η επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανθρακικό δεν περιείχε ομιλίες.

Ούτε ήταν αρκετή για να αλλάξει τη διάθεση των ποδοσφαιριστών Ουσιαστικά πέρασε σχεδόν απαρατήρητος ο πρόεδρος του Τριφυλλιού αφού συνομίλησε μόνο με τον Γιάννη Αναστασίου.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού πρόλαβε πριν την άφιξη του Αλαφούζου να πει στους ποδοσφαιριστές του να κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του γι’ αυτό το πισωγύρισμα και συνέστησε ηρεμία.

Αυτό το τελευταίο ήρθε μετά την παρατήρηση από τον Αναστασίου κάποιων ποδοσφαιριστών του που μπήκαν στα αποδυτήρια κλωτσώντας μπουκάλια και παπούτσια (ό,τι έβρισκαν μπροστά τους δηλαδή) και βρίζοντας… θεούς και δαίμονες.

Η ήττα ενόχλησε πολύ τους Πράσινους. Όλοι είχαν πιστέψει ότι η ομάδα ήταν πια σε διαρκώς ανοδική πορεία και τέτοια παιχνίδια σαν αυτό με τον Πανθρακικό δεν θα μπορούσαν να σταθούν ικανά για να τους ανακόψουν τη φόρα.

Τα επαναλαμβανόμενα λάθη στην άμυνα κόστισαν και έφεραν εκτός εαυτού ορισμένους παίκτες. Το καλό ήταν ότι οι περισσότεροι λειτούργησαν πυροσβεστικά και κατάφεραν να ηρεμήσουν όσους είχαν νεύρα.

Είναι πιθανό στη σημερινή προπόνηση να μιλήσει εκτενώς στους παίκτες του ο Αναστασίου για να τους εξηγήσει λεπτομερώς όσα δεν του άρεσαν στο ματς με τον Πανθρακικό.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ