Η Honda «επιστρέφει» στην F1

Η Honda «επιστρέφει» στην F1

Για την επιστροφή της Honda ξανά στα δρώμενα της F1 μίλησε ο Τακανόμπου Ίτο, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Honda Motor.

Ο κ. Ίτο εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συνεργασία με τη McLaren, μια ομάδα με την οποία είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν.

«Από την ίδρυσή της, η Honda είναι μια εταιρεία που αναπτύσσεται με το να αναλαμβάνει προκλήσεις σε αγώνες. «Η Honda έχει μια μακρά ιστορία στην προώθηση των τεχνολογιών και την γαλούχηση των ανθρώπων μας με το να συμμετέχουμε στην πιο αριστοκρατική σειρά των αγώνων αυτοκινήτων στον κόσμο.

Οι νέοι κανονισμοί της F1 με τις σημαντικές περιβαλλοντικές εστιάσεις τους θα εμπνεύσουν την ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη των δικών μας προηγμένων τεχνολογίες μας και αυτό είναι κεντρικής σημασίας για τη συμμετοχή μας στη Formula1. «Έχουμε το μεγαλύτερο σεβασμό για την απόφαση της FIA για την εισαγωγή αυτών των νέων κανονισμών που είναι τόσο πολύ δύσκολοι αλλά και ελκυστικοί για τους κατασκευαστές που επιδιώκουν περιβαλλοντικές τεχνολογίες και για το Group της Formula1, το οποίο έχει αναπτύξει την F1 σε μια υψηλής αξίας, κορυφαία κατηγορία αγώνων αυτοκινήτων που υποστηρίζεται από ενθουσιώδεις οπαδούς.

«Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας προς τον κ. Ζαν Τοντ, τον πρόεδρο της FIA, καθώς και στον κ. Μπέρνι Έκλεστοουν, τον Διευθύνων Σύμβουλο του Formula One Group που έδειξαν μεγάλη κατανόηση και συνεργασία για να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση της συμμετοχής μας σε αγώνες F1.

«Το εταιρικό σλόγκαν της Honda είναι το «The Power of Dreams». Το σύνθημα αυτό αντιπροσωπεύει την έντονη επιθυμία μας να κυνηγάμε και να πραγματοποιούμε τα όνειρά μας, μαζί με τους πελάτες και τους οπαδούς μας.

«Μαζί με τη McLaren, ένας από τους πιο διακεκριμένους κατασκευαστές της F1, η Honda θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή στις προκλήσεις μας στην F1.»

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ