Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό μετά το σοκ με Φορτούνη – ΒΙΝΤΕΟ

Το σοκ του τραυματισμού του Κώστα Φορτούνη είναι λογικό και αναμενόμενο να αλλάζει τα δεδομένα στον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό των «ερυθρόλευκων».

Οι Πειραιώτες είναι δεδομένο πως δεν προλαβαίνουν επί της παρούσης να πάρουν παίκτη στη θέση του άτυχου ποδοσφαιριστή ενόψει των δύο ματς των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλωστε, όποιος παίκτης και να αποκτηθεί, ακόμη και σήμερα, θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, οπότε στα παιχνίδια με την Πλζεν στις 23 και 30 του μήνα για τον β’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ ο Πέδρο Μαρτίνς θα πάει με τους παίκτες που έχει τώρα στη διάθεσή του. Ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την ενίσχυση του.

Σε πρώτη φάση, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο παίκτης που θα κληθεί να αναλάβει το ρόλο του αντί-Φορτούνη θα είναι ο νεοαποκτηθείς σταρ, Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Μαρτίνς ποντάρει στην κλάση και την εμπειρία του Γάλλου άσου που έχει ανταποκριθεί στο παρελθόν σε έναν τέτοιο ρόλο.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο παίκτης

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν ο Κώστας Φορτούνης μετά τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ξέσπασε σε κλάματα καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει πώς είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού. Παρά την ανησυχία του γιατρού των «ερυθρόλευκων» Χρήστου Θέου ότι μπορεί να είναι κάτι σοβαρό, ο ίδιος είδε να υποχωρεί το πρήξιμο από το γόνατό του μία μέρα μετά το φιλικό με το Αμβούργο.

Αυτό και μόνο ήταν αρκετό για να βγάλει τις άσχημες σκέψεις από το μυαλό του, ωστόσο οι εξετάσεις ήρθαν δυστυχώς να τον διαψεύσουν.

Τώρα σε ό,τι αφορά την επέμβαση, αυτή αναμένεται να γίνει στις 20 του μήνα.

Δείτε το βίντεο με τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ