Η επιστροφή του Σιόβα

Η επιστροφή του Σιόβα

 

Ο Δημήτρης Σιόβας επανεμφανίζεται μετά από 3 μήνες στην αποστολή του Ολυμπιακού και ετοιμάζεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της Κυριακής στα Γιάννενα.

Έτοιμος είναι επίσης ο Αριέλ Ιμπαγάσα που ετοιμάζεται και αυτός να πάρει παιχνίδια για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μίτσελ άφησε εκτός τους Πέρες, Χολέβα, Σαλίνο που έχουν μικροενοχλήσεις, όπως και αρκετούς άλλους για διάφορους λόγους. Ο Μασάντο είναι για τρίτο σερί ματς εκτός 18αδας, ενώ Σάμαρης, Ντομίνγκες, Παπαδόπουλος, Εντινγκά, Παπάζογλου, Ολαϊτάν και Κάρολ δεν είναι στην αποστολή.

Τρεις παίκτες από την ομάδα Νέων του συλλόγου, τον Παπασάββα, τον Σάλιακα και τον Βούρο επέλεξε να πάρει στη 18αδα ο Ισπανός τεχνικός.

Ιατρικά υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα τα οποία προέκυψαν, όμως κανένα εξ αυτών δεν μοιάζει ιδιαίτερα ανησυχητικό. Ο Σαλίνο ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο, σημείο στο οποίο ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και ο Ερνάν Πέρεζ. Ο Χολέβας έχει μικροενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό. Σημειώνεται ότι και οι τρεις προφυλάχθηκαν και έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα στα Ιωάννινα. Θεραπεία και ατομικό έκανε ο Βέργος.

Αναλυτικά η 18άδα για το ματς: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Μπονγκ, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Παπασάββας, Πελέ, Σάλιακας, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβας, Τόρες, Βαλντές, Βούρος.

 

Πηγή pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ