Η απάντηση Μπαλτάκου σε Μαρινάκη και η νέα δήλωση του προεδρου της Super League

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος απάντησε στην ανοικτή επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ

«Ουδέποτε κατά τη σημερινή θεσμική συνάντησή μου με τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη ή σε οποιαδήποτε άλλη συνομιλία μαζί του ανέφερα ότι ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης με απείλησε, ότι θα φορέσω μαύρη γραβάτα ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Άλλα πράγματα και σε άλλο επίπεδο λέχθηκαν, αλλά όχι αυτά».

Ο πρόεδρος της Super League, απάντησε εκ νέου στον πρόεδρο της ΕΠΟ και τόνισε πως ψεύδεται ασύστολα στα όσα αναφέρει.

Συγκεκριμένα, ο κ Μαρινάκης δήλωσε: «Δυστυχώς υπάρχει και πιο κάτω. Όχι ότι δεν το περιμέναμε από ανθρώπους σαν τον Μπαλτάκο.

Ο κύριος Μπαλτάκος ψεύδεται ασύστολα και χωρίς αιδώ προφανώς πνιγμένος από το φόβο του.

Μόνο που πέρα από τους μάρτυρες που υπήρχαν εκεί, υπάρχουν τα τηλεφωνήματα που έγιναν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο ανώτατο επίπεδο, το πρώτο 14:01 και ακολούθησαν και άλλα, επειδή ο κ. Μπαλτάκος ανέφερε ότι λόγω των απειλών θέλει αστυνομικό για αντιπαρακολούθηση σε μέλη της οικογένειας του.

Και ζήτησε εκτός από εκείνον, ως Πρόεδρο της ΕΠΟ να ζητηθεί αυτό και από εμένα, ως Πρόεδρο της Super League και Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ.

Πράγματι έγινε επικοινωνία μέσα από το γραφείο του κ. Μπαλτάκου και ζητήθηκε αν είναι εφικτό να δοθεί στον Πρόεδρο της ΕΠΟ (ως θεσμό και όχι ως πρόσωπο) που απειλείται, αστυνομική φύλαξη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ