Η αναζήτηση του αντί-Φέισα

Η αναζήτηση του αντί-Φέισα

Ο Μίτσελ ψάχνει άμεσα τον αντικαταστάτη του Φέισα που είναι στη Λισαβόνα και υπογράφει σήμερα στην Μπενφίκα κι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών την αναζήτηση για τον παίκτη από το εξωτερικό που θα αποκτηθεί ώστε να καλύψει τη θέση του αμυντικού μέσου.

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ο Ισπανός προπονητής υπολογίζει τον Πάουλο Μασάντο για να παίξει αμυντικός χαφ, με εναλλακτική επιλογή αυτή του Ανδρέα Σάμαρη και με λιγότερες πιθανότητες να παίξει πιο πίσω απ΄ότι συνήθως ο Γιάννης Μανιάτης. Μια λύση μπορεί να είναι και ο Μεντζανί που έχει αγωνιστεί σε αυτή τη θέση. Ο Μίτσελ θα ολοκληρώσει τα πλάνα του στη βραδινή προπόνηση όταν θα βγάλει την αποστολή και θα κάνει τις τελικές δοκιμές για την ενδεκάδα. Υποψήφιος είναι και ο Μπόνγκ, εφόσον ο Μίτσελ κρίνει ότι μπορεί να τον βάλει αμέσως μέσα στην ομάδα έχοντας κάνει πέντε προπονήσεις στον Ολυμπιακό.

Η μεταγραφή του «κόφτη» θα ξεκαθαρίσει από τη Δευτέρα με μια λίστα υποψηφίων, όπως ο Τραορέ της Μίλαν, ο Ντιοπ της Λεβάντε, ο Βουκόγιεβιτς της Ντιναμό, ο Γιαταμπαρέ της Μπαστιά και άλλοι.

Στην Ιταλία γράφουν πάλι για φλερτ του Ολυμπιακού με τον Φλαμινί, ενώ στην Τουρκία για εναλλακτική λύση πια της Μπεσίκτας τον Χολέβα και πρώτο στόχο τον Μπόύτνερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για τον Φέισα ο πρόεδρος της Μπενφίκα δήλωσε ότι ο Σέρβος λογίζεται ως παίκτης της ομάδας και απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της μεταγραφής.

Πηγή:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ